Tuzla sahilde yeni açılan Tuzla Etçisi işletmesinin özel yapım servantları, deri döşemeli ahşap tonet sandalyeleri, ahşap tablalı masaları, lüks döküm ayaklı restoran masaları, restoran dolapları ve vestiyerleri firmamız tarafından üretimi yapılmış ve yerinde montajı gerçekleştirilmiştir.

Tuzla bölgesinde bir çok cafe, restoran, çay bahçesi ve kantin tarzı mekanların dekorasyon ve mobilya ihtiyaçlarını en kısa sürede ve uygun fiyatlarla karşılıyoruz.

Tuzla Etçisi iç mekanda ahşap mobilyalar kullanmanın yanı sıra dış mekan olarak rattan sandalyeyi tercih etmiştir.

Ürünler ve dekorasyon ile ilgili resimleri sizlere sunuyoruz. Projeleriniz veya ürünler hakkında bilgi almak için bize iletişim sayfasından ulaşabilirsiniz.

Tuzla Etcisi Dis Mekan Tuzla Etcisi Restoran Dekorasyon Uygulama Tuzla Etcisi Dis Mekan Konsept Ahsap Tonet Sandalye Dokum Ayakli Masa Restoran Masasi Tuzla Etcisi Restoran Dekorasyon Ahsap Konsept Tuzla Etcisi Ozel Servant Yapim Deri Kaplama Oturumlu Tonet Sandalye Ozel Yapim Dokum Ayakli Masa Tuzla Etcisi Steak House Dekorasyon Tuzla Etcisi Steak House Konsept Tuzla Etcisi Ozel Yapim Vestiyer Servant Ahsap Tonet Sandalye Dokum Ayakli Masa Ahsap Tonet Sandalye Dokum Ayakli Masa Restoran Masasi Dekorasyon Tuzla Etcisi Ahsap Cafe Dekorasyon Tuzla Etcisi Ahsap Masa Dekorasyon Tuzla Etcisi Bebek Sandalyesi Tuzla Etcisi Dekorasyon