Ahşap Lamine Masa Gaziantep Grill Fransa Restoran Mobilyası İhracatı Palmiye Koçak

Fransa'nın Épernay şehrinde bulunan Gaziantep Grill Restoranı; Ahşap tablalı masalar, restoran sandalyeleri, sedir vb. mobilyalarını firmamızdan karşılamıştır. İhracatını yaptığımız 70 den fazla ülkede olduğu gibi Fransada da  faaliyetlerimizi tüm hızıyla sürdürüyoruz. Karşılıklı güvene dayanan ticaret anlaşmalarımızda müşteri ilişkilerine çok önem veriyoruz. İhracatımızı yaptığımız firma Épernay şehrinde adından da anlaşılacağı gibi ızgara et gibi Türk lezzetlerinin hizmetini yapmaktadır. Başarılı ve yaptığı işlerle adını duyurmuş olan restoran Şehirde adından oldukça söz ettirmiştir. Bir et restoranı olduğu için mobilya konseptini yaptıkları iş ile uyumlu olmasını istemişlerdir. Bu konsept aynı zamanda şehrin mimarı yapısıyla bir uyum içinde olmuştur, klasik/modern yapının sağlamış olduğu tasarım restoranı konsept bakımından öne çıkarmıştır, Bu konsepti oluşturmasında Palmiye Koçak uzman ekibinin büyük bir payı vardır; Sizi dinliyoruz isteklerinizi modelleyip sunuyoruz. Birlikte Fikir alış verişinde bulunarak yaptığımız projeyi daha güzel hale getiriyoruz.


   


Gaziantep Grill Restoranı yukarı gösterilmiş olan şık ahşap tablalı masalardan sipariş vermiştir. Ahşap masalar hemen her dekorasyonda uyum gösterebilen özel bir türdür İster klasik tarzda isterseniz de modern tarzda dekorasyonu yaratabilirsiniz. Sağlık açısından da oldukça öneme sahip olan ahşap masalar restoranların genel tercihi olarak görülmektedir. Mekanınızı şık gösterecek olan Ahşap tablalı masalar Kesinlikle seçimleriniz arasında olmalıdır fikrindeyiz.

Farklı ayak modelleri ile de dekorasyonunuzu istediğiniz tarzda düzenleyebilirsiniz. Kullanabileceğiniz tabla seçenekleri; yuvarlak tabla, kare tabla ve dikdörtgen tablalardır. 

      



Gaziantep Grill Fransa Restoranı Sandalye, Koltuk Mobilyalarını Palmiye Koçaktan temin etti.

Ahşap restoran sandalyeleri, sedir ürünlerini bizden temin ettiği için restoran firmamıza çok teşekkür ederiz. Seçtikleri uyumlu renkler ile konseptlerinde güzel bir hava yakalayan restoran firmamız uzman ekibimize de danışmayı ihmal etmemiştir. İstediğiniz döşeme renklerinin hepsini yapıyoruz, üretim açısından önemli olan sizin istediğinizdir. 


Gaziantep Grill Fransa Restoranı Palmiye Koçak Mobilyayı Tercih etti.

"Referanslar" sayfamızı ziyaret ederek daha önce ki çalışmalarımızdan haberdar olabilirsiniz. Palmiye koçak olarak imalatını yaptığımız ürünler hakkında genel bilgi almak istiyorsanız Ürünler sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Geliştirdiğimiz Ürünler, projeler ve firmamız hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız bizimle her zaman iletişime geçebilirsiniz veya İstanbul ili Pendik ilçesinde bulunan showroom'a gelebilirsiniz. Kurumsal çalışmalarımızı siz değerli müşterilerimiz ile güven ilkesine bağlı kalarak ilerletiyoruz.

İLETİŞİM SEÇENEKLERİ;

satis1@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

Whatsapp:+905436584947

Palmiyekocak.com