Plastik Sandalyeler Hakkında, sandalye sektörüne öncülük yapmakta olan modellerden birisi olarak günümüzde karşımıza çıkmaktadır. Diğer sandalye türlerine göre daha az maliyet ile imal edilmesi, ağırlık açısından daha hafif olması ve kullanış ile temizlik açısından daha elverişli olması plastik sandalyeleri kullanılan gözde ürünler pozisyonuna getirmiş durumdadır. Günümüzde dış mekanlar da fazlasıyla kullanılmaktadır. Cafe ve Restoran gibi yiyecek içecek hizmeti ile meşgul olan işletmeler plastik sandalyeleri dış mekanlarında mutlaka kullanmaktadırlar. Bireysel kullanım yapacak kişilerde plastik sandalyeleri kendi dış mekanlarında kullanmak için tercih etmektedirler. Bahçelerinde, teraslarında veya balkonlarında sadece sandalye olarak kullanacakları gibi aynı zamanda bir plastik masa veya benzer masa yardımı ile takım halinde de kullanabilmekteler.

Plastik sandalyelerin iç mekân sandalye olarak da kullanılmak da olduğu alanlar mevcuttur. Düğün salonları, şirketlerin yemekhane bölümleri ve toplantı salonları gibi yerlerde kullanılmaktadırlar. Maliyetinin uygun olması işletmeler tarafından gözetlendiğinde cazip geldiği için düğün salonları ve benzeri işletmeler bu sandalyeleri kullanmayı tercih etmektelerdir.

Plastik sandalyeler hava şartlarına uygun üretildiği için dış mekân sandalye kullanımına uygun olarak tercih sebebidirler. Dış mekanlar da uzun süre kullanılabilecek olan plastik sandalyeler güneş ışınlarına karşı korunaklı ve yağmur kar gibi zor hava şartlarına dayanıklı olarak üretilmesine özen gösterilmektedir.

Doğru temizlik malzemeleri kullanarak temizlendiklerinde uzun süre kullanılabilirler. Aşırı kimyasal malzeme ile üretilen temizlik malzemeleri yerine daha yumuşak temizlik malzemeleri kullanılarak uzun ömürlü kullanıma uygun bir sandalyedir.

Bahçeler, parklar, balkonlar, verandalar ve buna benzer açık alanlarda sizler de dış mekân masaları tercih edebilirsiniz. Elbette yaz aylarının gelmesiyle birlikte daha fazla vakit geçirdiğimiz açık alanlarda güneşin ışınlarına daha fazla maruz kalırız. Bizler kadar mobilyaların ve dekorasyon ürünlerinin de bundan etkilenmemesine özen göstermeniz gerekmektedir. Bu hususta poliproplen masaların fiyatları kadar, malzemelerinin de zevklerinize göre olmasına özen göstermelisiniz. 

 PVC gibi kaliteli plastikten yapılan bir mobilya oldukça zor kırılır. PP mobilyaların kaldırabildiği maksimum ağırlık ve basınç için test edildiği zaman iyi kalitede olan plastik mobilyaların diğer tüm malzemelerden yapılmış mobilyalar gibi dayanıklı olduğu ortaya çıkmıştır

 Ortam değişikliğinin herhangi bir etkisi bulunmamaktadır. Ayrıca soğuk, güneş ışığı gibi çevresel değişimlere maruz kalındığı zaman çatlama yapmamaktadır. Klimalı ofis odalarında, dış mekân koltukları, ofislerdeki ziyaretçiler adına uygun biçimde kullanılabilmektedir.

 Oldukça dayanıklı ve elastik güce sahip olan bu ürünler kolayca kırılmaz.

 Paslanma, nem ve havaya maruz kalmadığı için demir mobilyalar gibi paslanmamaktadırlar. Plastik sandalyeler sadece pratiklik sağlamaz, ayrıca dekorasyon anlamında da katkı sağlar. Plastik sandalyeler çocukları incitmeyen ve çocukların günlük yaşamlarını daha eğlenceli hale getiren sandalye modellerindendir. Günümüzde okullarda, parklarda, alışveriş merkezlerinde, ofislerde, evlerde ve daha birçok yerde özellikle Avrupa başta olmak üzere dünyanın birçok yerinde yaygın olarak kullanılmaya başlandı. Ayrıca bu sandalyeler çevre dostu olduğu için birçok insan hem düşük maliyeti hem dayanıklılığı sayesinde bu sandalye modellerini tercih ediyor.

PALMİYE KOÇAK OLARAK YILLARIN TECRÜBESİ VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNE VERDİĞİMİZ ÖNEM İLE SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE HER TÜRLÜ MOBİLYA VE DEKORASYON İŞİNDE HİZMET SUNMAKTAYIZ.

 Eğer imalatını ve satışını yaptığımız ürünleri görmeyi arzu ederseniz internet sitemizden bu ürünleri görebilir ya da sitemizin iletişim bölümünden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bunun yanında, projelerimiz hakkında daha fazla detay öğrenmek için yine bizimle iletişime geçmeyi ya da internet sitemizde yer alan referanslara göz atmayı düşünebilirsiniz. Kurumsal firmalarla çalışmalarımız karşılıklı güven ilkesine bağlı olarak devam etmektedir.

Bizimle çalıştığınız için teşekkür ederiz.

İletişim adreslerimiz:

satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)



Plastik Sandalye ihracatı
Plastik Sandalye ihracatı
Plastik Sandalye ihracatı
kahve rengi plastik sandalye