Ege Bölgesi´nde yer alan Kütahya´ya bağlı olan Pazarlar ilçesi özellikle vişne, kiraz, turşulu biberi ve elmasıyla meşhur olmuş bir ilçedir. Pazarlar ilçesinde dünyanın en kaliteli vişnesinin yetiştirildiğini söyleyebiliriz. Bu yüzden özellikle tarım alanında gelişme göstermiştir.

Diğer gelişme gösterdiği alanlar ise dokumacılık ve hayvancılıktır. Pazarlar ilçesinde sandalye imalatçısı olarak hizmet veren firmamız aynı zamanda koltuk, berjer gibi aklınıza gelebilecek birçok mobilya üretiminde Kütahya halkına hizmet vermektedir.

Firmamız geniş bir ürün seçeneğine sahip olduğu ve özel olarak üretim yapabilme imkanını sunduğu için özellikle işletmeler tarafından çok fazla tercih edilmektedir. Masa ve sandalyeler konusunda verdiğimiz hizmet ile bu zamana kadar birçok memnun müşteriye sahip olduk ve önerilen bir firma konumuna geldik. Firmamız ürünlerin üretimini yaptığı gibi aynı zamanda masa ayakları, masa örtüsü gibi mobilyaların parçalarının üretimi noktasında da destek sunmaktadır. Ürünlerimiz ve modellerimizi incelemek için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.