Palmiye Koçak Irak Restoran Mobilya İhracatı

Palmiye Koçak olarak ihracatlarımıza tam gaz devam ediyoruz. Palmiye Koçak Irak Restoran İhracatı gerçekleştirdiğimiz ihracat da Çeşitli ahşap masalar, sandalyeler, sedir vb. mobilyalar yer alıyor. İhracatını yaptığımız 70 den fazla ülkede olduğu gibi tüm dünyada faaliyetlerimizi tüm hızıyla sürdürüyoruz. Karşılıklı güvene dayanan ticaret anlaşmalarımızda müşteri ilişkilerine çok önem veriyoruz. İhracatımızı yaptığımız firma yeni girişimleri olan restoranlarının mobilyalarını bizden karşıladılar. Çeşitli kültürel yemekler sundukları restoranlarında mobilya konseptlerinde şehrin genel havasına uyumlu bir yapı oluşturmuşlardır. klasik/modern yapının sağlamış olduğu tasarım restoranı konsept bakımından öne çıkarmıştır, Bu konsepti oluşturmasında Palmiye Koçak uzman ekibinin büyük bir payı vardır; Sizi dinliyoruz isteklerinizi modelleyip sunuyoruz. Birlikte Fikir alış verişinde bulunarak yaptığımız projeyi daha güzel hale getiriyoruz.


Yukarıda gösterilmiş olan resimlerde görüldüğü gibi ihracatlarımızı gerçekleştirirken uzman ekibimiz tarafından titizlikle mobilyalarınızı istifliyor ve düzgün, profesyonel paketleme sayesinde herhangi bir zarardan muaf tutmuş oluyoruz. Restoran firması bütün mobilyalarını Ahşap türden temin etmiştir. Ahşap sandalyeler modellerimizden seçtikleri türleri kendi özel tasarımlarına indirgeyerek istedikleri konseptleri sağlamış olduk.

Ahşap masalar konusunda çok özel tercih yapan firma restoranlarında özel üretimimiz olan ceviz ağacından masaları tercih etmiştir. bu masalar sağladıkları son derece kalite ve estetikle hiç ödün vermiyor.


Palmiye Koçak Irak Restoran Mobilya İhracatı

"Referanslar" sayfamızı ziyaret ederek daha önce ki çalışmalarımızdan haberdar olabilirsiniz. Palmiye koçak olarak imalatını yaptığımız ürünler hakkında genel bilgi almak istiyorsanız Ürünler sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Geliştirdiğimiz Ürünler, projeler ve firmamız hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız bizimle her zaman iletişime geçebilirsiniz veya İstanbul ili Pendik ilçesinde bulunan showroom'a gelebilirsiniz. Kurumsal çalışmalarımızı siz değerli müşterilerimiz ile güven ilkesine bağlı kalarak ilerletiyoruz.


İLETİŞİM SEÇENEKLERİ;

satis1@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

Whatsapp:+905436584947