Et Restoranlarına bir yenisini daha ekleyen Marmara Et, Kartal'da yeni restoranını açtı. Kartal'daki restoranın dekorasyonu firmamız tarafından gerçekleştirilmiştir. Telli Sandalye, Ferforje Metal Sandalye, Ahşap Tablalı Metal Ayaklı masa, Ahşap banko, kolon ahşap giydirme ve özel yapım ahşap servantları ile konsept tamamlanmıştır. Ayrıca Restoranın duvar kenarları sedir ile dekore edilmiştir.

Boga Sekilli Ozel Yapim Servant Ozel Tasarim

Marmara Et Dekorasyon Telli Sandalye Marmara Et Kebap Restoran Dekorasyon Marmara Et Restoran Dekorasyon Marmara Et Sedir Kartal Et Restoran Dekorasyon Kartal Kebapci Dekorasyon

Kartal sandalye imalatçısı olarak sizlere en iyiyi en uygun fiyata sunmayı her zaman amaç edindik. Bizi seçtiğiniz için teşekkürler.

Telli Sandalye Ahsap Tablali Metal Tabla Telli Sandalye Restoran Dekorasyon Telli Sandalye Restoran Tasarim

Restoran dekorasyonunuzu yenilemek, restoran açmak tarzı fikirleriniz varsa bize danışıp fiyat almadan lütfen karar vermeyiniz. İletişim sayfasından bize ulaşabilirsiniz.

Boga Sekilli Ozel Yapim Servant Ozel Siparis Servant Boga Sekilli Ozel Yapim Servant

Kartaldaki müşterilerimiz için farklı tasarımlar ve konseptler sunan Palmiye Koçak, en kaliteli ve estetik ürünleri isteğiniz doğrultusunda üretir.

Restoran Dekorasyon Steak House Dekorasyon Ahsap Banko Marmara Et Dunyasi Lezzet Et Acilis

Restoran, Cafe ve Çay Bahçesi sahipleri dekorasyon projelerinizde bize danışmadan lütfen karar vermeyiniz. Sizlere kaliteyi, konforu ve uygun ödeme koşullarını sunmak için hem satış öncesi hem satış sonrası özveriyle çalışıyoruz.