Palmiye Koçak olarak yirmi yıla yakındır pek çok firmaya ve işletmeye hizmet vermiş bulunmakta olup ürünlerimizin kalitesi ve uygun fiyatlı olmasıyla öne çıkmaktayız.

Alanya’da hizmete giren Gold Island Hotel (2012 yılında Hilton Oteli olarak hizmet verecek) mobilyalarını Palmiye Koçak’tan temin etmeyi tercih etti. Hilton Oteli’ne temin ettiğimiz mobilyaları şu şekilde sıralayabiliriz:

·         Banket masaları

·         Banket sandalyeleri

·         Restoran sandalyeleri

·         Kafe sandalyeleri

Aşağıdaki resimlerden de görebileceğiniz üzere Palmiye Koçak kalitesiyle temin edilen ürünler tam anlamıyla şık ve modern bir atmosferin oluşturulmasını sağlamıştır. Özellikle mobilyaların renk uyumu ve işlevselliği sayesinde otel ziyaretçilerinin hem konforu hem de göz zevki düşünülmüştür. Daha önceki pek çok yazımızda da belirttiğimiz gibi otel benzeri işletmelerde dekorasyon ve tasarıma fazladan özen gösterilmelidir, zira müşteriler bu işletmelerde sadece kendilerine sunulan hizmetin kalitesi ile değil aynı zamanda mekânın estetiği ile de kazanılırlar. Bu sebeple otel dekorasyonu yaptırmak için mümkün olduğunca profesyonel firmalarla çalışmaya özen göstermeli, alacağınız mobilyaların kalitesine ve işlevselliğine dikkat etmelisiniz.

Otel dekorasyonunda dikkat edilmesi gereken şeyler dendiğinde aklımıza gelen en önemli detaylardan birisi de aslında otelin temasıdır. Eğer temin edilen mobilyalar otelin temasına uymuyorsa bu durum otelin özensiz bir görünüme sahip olmasına sebep olabilir, müşterilerin söz konusu oteli bir daha tercih etmemelerine sebep olabilir. İyi bir tasarım ise tam tersine bir sonraki konaklamalarında da müşterilerin aynı oteli tercih etmelerini sağlar.

Eğer siz de işletmeniz için en iyisini istiyorsanız Palmiye Koçak olarak hizmetinizdeyiz.

Yılların tecrübesi ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktayız. Eğer önceden çalıştığımız projeler ile ilgili bilgi almak istiyorsanız internet sitemizdeki “Referanslar” sayfasına göz atabilirsiniz. İmalatını ve satışını yaptığımız ürünlere göz atmak ve bu ürünler hakkında genel bilgi almak için yine internet sitemizden faydalanabilirsiniz. Ürünlerimiz, projelerimiz ve firmamız hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için ise bizimle her zaman iletişime geçebilirsiniz. Kurumsal firmalarla çalışmalarımız karşılıklı güven ilkesine bağlı olarak devam etmektedir.

İletişim adreslerimiz:

satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)

 palmiyekocak.com

 

Alanya Hilton Hotel Alanya Hilton Hotel mobilya Alanya Hilton Hotel mobilyasi Hilton Hotel Hilton Hotel mobilyasi