Misafir Deneyimi

Oteller her zamankinden daha katı bir rekabetle karşı karşıya. İnsanlar interneti yaygınlaşması ve mobilya cihazların da etkisiyle daha fazla otel, tatil kiralama ile geniş seçeneklere sahipler. Oteller, konuklarının beğenisini kazanmak ve rakiplerini geride bırakmak için en iyi deneyimleri ve kolaylıkları sunmaları gerektiğini fark eder. İşte bu yıl otel mobilyalarında ve özelliklerinde aşağıdaki durumların ön planda olduğunu görüyoruz.

Kişiselleştirilmiş Deneyimler

Gittikçe dijitalleşen bir dünyada insanlar yakınlık ve etkileşimi arzu ediyorlar. Oteller, müşteri sadakatini artırmak ve yeni ziyaretçileri cezbetmek için pazarlamayı kişiselleştirir. Konukların hevesle ziyaretlerini dört gözle beklediklerini hissettirmek için işlemlerini kişiselleştirmektedirler. Oteller ayrıca konaklamalarını daha da kişiselleştirmek için mobilyaları değiştiriyor.Seyahat edenler yeni yerler deneyimlemek ve ev gibi hissettiren bir otel odasına dönmek istiyor. Geçmişte oteller, en geniş zevke hitap eden yumuşak mobilyalar seçti. Bu yıl, en iyi oteller daha kişisel hissettiren mobilya ve döşemeleri seçiyorlar.

Eşsiz mobilyalar bir renk patlaması ekler veya odaların kendilerini çekici ve benzersiz hissetmelerini sağlayan cesur bir desen içerir. Tarihi bir İstanbul oteli, konuklarına klasik bir dokunuşla rahat bir kaçış sunmak istediklerinde, etkiliyici desenler içeren renkli şık koltuklar seçtiler, böylece konuklar lüks bir tarihi evde kaldıklarını hissettiler. Ankaradaki bir otel, zengin ve dayanıklı deriyle seçenekler sunarak devlet gururunu gösterdi. İzmir'deki bir tatil köyünün kendine özgü bir rustik havası vardı, bu yüzden misafirlerini evde hissettirmek için çikolata kahverengi deriden traversler seçtiler.

Yeşil Renkli Mobilya

Çevre dostu tesisleri tercih eden gezginlerin sayısı artmaya devam ediyor. Oteller değişen tüketici tercihlerini not alıyor ve çeşitli nedenlerle sürdürülebilirliği hedefliyor.Sürdürülebilir misafirperverlik, maliyetleri azaltmaya yardımcı olur. Oteller enerji verimliliğini artırmak için yalıtımı ve cihazları iyileştiriyor. Aynı zamanda tüketicilere dikkat etmelerini sağlar. Çevreye duyarlı olma, gezginler için önemli olduğunda, değerlerini paylaşan otellerde kalırlar.Otellerin yeşile dönmesinin bir yolu, geri dönüştürülmüş veya ünitenin kullanım ömrünün sonunda geri dönüştürülebilen çevre dostu malzemelerden yapılabilecek mobilyalarını içerir. Üreticiler su bazlı lekeler ve toksik olmayan yapıştırıcılar kullanır, böylece mobilyalar yapıldığında çevreye kirletici maddeler salmaz.

Çok Yönlü Konaklama

Oteller her zaman çok çeşitli kullanımlara uygun mobilya seçtiler. Tatil kiralama sitelerinde artan rekabetle karşı karşıya kaldıklarından, çok yönlülük her zamankinden daha önemlidir. Otel odaları sınırlı bir alana sahiptir, bu yüzden daha fazla insana uyması için fazla seçenek yoktur.Bir gün, tek bir işadamı otel odası kiralayabilir. Sonra, altı kişilik bir ailenin yaşadığı yer olabilir. Oteller işadamı ertesi güne hazırlamak için sessiz ve temiz bir alan sağlamak ve aileye uyumak için bol bol yer sunmak istiyorlar. Ertesi gün, bütün kat, bir grup gezisinde ortaokul öğrencileri ile doldurulabilir. Oteller, daha geniş bir konuk kitlesine hitap etmek için uyuyan koltuklara yatırım yapabilir.


Lüks ve Konfor

İnsanlar otelde kaldıklarında kendilerini şımartılmış hissetmek isterler. Oteller kusursuz terzilik seçer ve döşemede kusursuz kaliteyi ararlar, böylece konuklar birinci sınıf konaklama aldıklarını düşünürler. Bir nesnenin nasıl hissettirdiği, nasıl göründüğü kadar önemlidir. Kumaşlar kötüyle veya kendilerini ucuz hissediyorsa, konukların olumsuz yorumlar bırakmaları ve geri dönüşleri daha az olasıdır.Otel mobilyaları sadece dayanıklılığı için değil, aynı zamanda konfor ve şıklık sunması için de seçilmiştir. Otel konukları temiz çizgiler, dekoratif dikişler ve koordine kahve ve sehpalar ile keskin ve çağdaş bir tarza sahip mobilyaları takdir etmektedir.

İç ve Dış Mekanlar

Dış mekanlara uyum sağlamak için doğal malzemelerden yapılmış gibi görünen daha fazla otel mobilyası görmeyi bekleyin. Güney sahillerimizdeki bir tesis yakın zamanda deniz önündeki birimleri görünümü tamamlayan mobilyalarla yükseltti. Kum, deniz gibi rahatlatıcı renkler, kumaşlar ve masalar seçtiler. Antalya denizi ve güneşi ile ünlüdür, ilginç bir havası olan güneşle boğulmuş odalar için doğal ahşap ve parlak yeşil seçtiler.Otelinizde bazı yeni tasarım değişiklikleri ekleyerek tüketicilerin bugün sahip oldukları sayısız seçenek arasında öne çıkmasına yardımcı olun. Olağanüstü tasarımlı dekor, oda, mobilya ve aksesuarlarla konuklarınıza en iyi deneyimleri ve kolaylıkları sunun.