Mutfakta fazla zaman harcanmasından kaynaklı olarak mutfak masa ve sandalyesi önemli bir yere sahiptir. Ev dekorasyonu yaparken en çok dikkat edilen ve özen gösterilen oda mutfaktır, en çok kullanılan oda olan mutfakta hem estetik hem de fonksiyonel eşyalar kullanabilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken en önemli özellik ise mutfağın ölçüleridir, mutfakta tercih edilecek yemek masalarının mutfağın büyüklüğüne göre seçilmesine ve özellikle mutfak küçük ise yer kaplamayacak tarzda bir masa ve sandalye tercih edilmesinde yarar vardır. İyi bir mutfak takımını tamamlayan en önemli şey ise mutfağa uygun masa ve sandalyelerdir. Bunlara örnek vermek gerekirse:

• Ahşap mutfak masaları

• Cam mutfak masaları

• Açılır - kapanır mutfak masaları

• Bölmeli mutfak masaları

• Katlanabilir mutfak masaları

Mutfak masası ve sandalyeleri gibi mobilyalar doğru seçilmiş ve doğru yerleştirilmişse hem görsel olarak hem de fonksiyonel olarak ekstra güzellikler oluşturur alanda.


Bu tip eşyaların doğru seçimi ve her ev ve her mutfak için farklı kriterlere göre değerlendirilebilir. Mutfağın genişliği, tezgâhın biçimi ve kapladığı alan, evin genel mimarisi ve stili, ortamdaki hâkim renkler gibi birçok olgu mutfak masalarının ve sandalyelerin seçimini etkileyecektir.

Palmiye koçak mobilya, www.palmiyekocak.com web sitesi üzerinden 6.000’e yakın ürünüyle, birçok ticari işletme için birbirinden özel çözümler sunuyor.

Sandalye, masa, yan sehpa, masa, berjer, koltuk, armut minder, bahçe mobilyaları, masa örtüsü, dresuar, dilsiz uşak, orta sehpa, seperatör, makam takımı, ofis sandalyesi ve bekleme grubu gibi ürünlerden yaklaşık 1.000 tanesi Pendik E-5 yanyol’daki, 6 katlı showroomumuzda sergileniyor. Showroomumuzda gelmeden önce 0216 427 75 59 ve 0 555 981 23 65 Numaralı telefonlarımızdan, ilgilendiğiniz ürünler hakkında bilgi alabilir, showroomda bulunup bulunmadıklarını öğrenebilirsiniz. Alanında uzman satış ekibimiz size bilgi vermekten memnuniyet duyacaktır. Palmiye Koçak: 17 yıldır kafe, restoran, otel, hastane, ofis, okul ve ev dekorasyonunda 

Özgün projeler geliştiriyor ve dört kıtada 50’den fazla ülkede ay yıldızlı, al bayrağımızı gurula dalgalandırmaktan kıvanç duyuyoruz. Referanslarımızı incelemeden ve bizden fiyat almadan karar vermemenizi rica ediyoruz.


Gül desenli kumaş ve yandan açılır mutfak sandalye ve masa
beyaz yandan açılır mutfak sandalye ve masa