MUTFAK MOBİLYASI: Mutfak Sandalye Stilleri

Bir sandalye çekin ve kendinizi rahat ettirin ifadesi, dinlenmek ve sohbet etmek için davetkar bir davetiyenin özetidir. Ancak yemek odanız veya mutfak masanız için doğru sandalyeleri seçmek zor olabilir. İnternet olarak bu kadar çok seçenekle, seçimlerinizi daraltmak iyi bir fikirdir, böylece satın aldığınız pişmanlık yerine sevdiğiniz sandalyeleri kolayca seçebilirsiniz.

Seçimlerinizi daraltmak için göz önünde bulundurulması gereken birkaç temel husus vardır:

1- Klasik mi? Modern mi? Bu alanın daha modern mi yoksa klasik mi olmasını istiyorsun? Formal, genellikle yastıklı bir koltuk veya döşemeli ya da döşemesiz geleneksel bir ahşap sandalyeyi belirler. Gündelik hasır, ahşap veya sentetik malzeme olabilir.

2- Döşemeli, yastıklı veya sert yüzeyli? Sandalyede ne kadar zaman geçireceğinizi düşünün. Akşam yemeği, aile tatili veya günlük kullanım için - kahvaltıdan gece geç saatlere kadar ev ödevine kadar mı? Daha konforlu ve ergonomik bir koltuk her zaman en iyisidir, ancak masanızda saatlerce vakit geçiriyorsanız gerçekten önemlidir.

3- Tahta, metal, hasır? Sandalye malzemelerine gelince bir çok seçenek var. Ahşap en yaygın çelik / ahşap veya hasır / ahşap kombinasyonlarıdır. Çoğu stil (geleneksel, çağdaş ve daha fazlası) her materyal kategorisinde daha fazla seçenek sunar. Çevrimiçi arıyorsanız, birçok site, stil, malzeme ve daha fazlasını içeren arama ölçütlerine göre seçim sunar. Bu araçlar seçiminizi daraltmanın kolay bir yolu olabilir.

4- Küçük, orta veya büyük? Bir sandalye seçerken, boyutu düşünün. Hem masanın / odanın büyüklüğü hem de onu kullanacak insanların büyüklüğü.

5- Kollu mu? Kolsuz mu? Son olarak, sandalyelerinizin hepsinin / bazılarının kollarının olmasını isteyip istemediğinizi düşünün. Dikdörtgen veya oval bir masanın başındaki kollu sandalyeleri kullanmak yaygındır. Kollar, her sandalyeye boyut katar, böylece tüm sandalyelerinizin kollu olmasını istiyorsanız, satın almadan önce masanıza sığacaklarından emin olmak için önlem alın.Küçük bir araştırma, aramanızı daraltmanıza yardımcı olabilir ve uzun vadede verdiğiniz kararda daha mutlu olmanızı sağlar.