Mobilya, Dolap ve Koltuk kelimelerinin ilk hecelerinden oluşan ismiyle MODOKO 400´e yakın mağaza barındırmasıyla beğendiğiniz sandalye, masa, berjer ve koltuk modelini rahatlıkla bulabileceğiniz İstanbul Anadolu yakasında bulunan bir mobilya şehridir.
Mobilya ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayabileceğiniz, içinde birçok firmanın kendi konseptlerine uygun ürünleri barındıran modoko, ürünlerin fotoğraflarını çekmenin işletme sahipleri tarafından genelde izin verilmediği bir mobilya sitesidir.

Mobilyanın adresi modokoda farklı desenlerde uygun fiyatlarıyla sandalye çeşitleri bulunmaktadır.

Modoko Sandalye Modoko Yerleşim Planı

Evlilik hazırlığında olan çiftlerin veya işletme sahiplerinin sandalye, masa, berjer, koltuk almak için mağaza mağaza dolaştığı bir mekan olarakta bilinen modoko binlerce ürün arasından seçim yapabileceğiniz devasa büyüklüğe sahip Ümraniye´de bulunan İKEA´ya alternatif bir mekan olarak göze çarpıyor.

Modoko´da ucuz sandalyeler, ucuz masalar bulabileceğiniz gibi otel dekorasyon, cafe dekorasyon ve restoran dekorasyon uygulamalarında kullanabileceğiniz lüks sandalye, masa ürünlerini de bulmanız mümkün.

Modoko Sandalye İmalatçısı

Modoko Sandalyeci

Mobilya sektöründe otel, kafe, restoran, düğün salonu, ofis, hastane, okul, pastane ve ev dekorasyonuna dönük özgün projeler üreten çözüm ortağınız Palmiye Koçak Mobilya; 50´den fazla ülkeye ihracat yapan, kaliteden ve dürüstlükten taviz vermeyen bir dünya markası olarak 17 yılı aşkın bir süredir, siz değerli müşterilerine hizmet vermektedir.

Modoko Sandalye

Evet, E-5´i kullanırken Pendik Yanyol´daki 6 katlı mağazamızı gördüğünüz ve hep merak ettiğiniz sandalyecinizden bahsediyoruz. Alanında uzman satış, sevkiyat ve montaj ekibi, satış sonrası destek ve hizmet birimi, tasarım ve web site yönetimi uzmanları ile Modoko sandalyeci Palmiye Koçak, geleneğin kalitesi ve sağlamlığını modernin naif çizgileri ile buluşturmaktan kıvanç duyuyor. Palmiye Koçak Mobilya, Türkiye´nin her noktasına ve dünyanın her yerine; sadece sandalye değil, masa, koltuk, berjer, özel ölçü sedir, ofis mobilyaları, mobilya dekorasyon ve aksesuar ürünleri gönderiyor, ülkemizi en iyi şekilde temsil ediyor.

Modoko Sandalye Modelleri

Modoko sandalye imalatçınız Palmiye Koçak Mobilya; 6.000´e yakın ürününün, özellikle klasik ahşap sandalye, modern ve rustik sandalye çeşitlerinde size, farklı ölçüler ve kumaşlar sunuyor. Poliüretan süngerli sandalye modellerimiz hariç, 32 dns gri sünger kullandığımız tüm sandalye modellerimizin; genişlik, oturum yüksekliği, derinlik, yükseklik ve kol yüksekliği(kollu sandalyelerde) gibi ölçülerinde size özel çözümler üretebiliriz.

400e yakın seçkin mağazası ile haftanın yedi günü hizmetinizde olan Modoko Mobilyacılar Sitesi, 150 dönümlük alanda siz değerli müşterilerine en kaliteli ve sağlam mobilya ürünlerini sunuyor. Sizi www.palmiyekocak.com web sitemizi ziyaret etmeye davet ediyoruz.

Bizden fiyat almadan karar vermeyiniz.

Ev dekorasyonlarının vazgeçilmez birer parçası olan masa sandalyelerin imalat fabrikalarının bilgilerine ulaşabilirsiniz