Mobilya Trendleri

Modern lüks başlıklardan, duygusal antikalara kadar, en kısa sürede evinizi yenilemeye hazırız.

Kusursuz evi yapmak söz konusu olduğunda, her tasarım meraklısı mobilyaların yer açabileceğini veya bozabileceğini bilir. 2019'da dikkat etmeniz gereken mobilya trendlerini anlamamıza yardımcı olmak için, bazı üst düzey tasarımcılar ve endüstri uzmanlarının görüşlerini size aktarmak istiyoruz.Renkli döşemelerden eşsiz, el yapımı parçalara kadar, bunlar 2019'da radarınızda tutulacak en iyi mobilya trendleridir.

Eskitilmiş ve karartılmış meşe mekanınıza doğal bir hava katar.

Görkemli kumaşların altına yerleştirilmiş evde tatlı rüyalar görmeyi bir düşünün. Başlığınızı mücevher tonlu kadife döşemeyle kaplamak yatak odasına farklı bir hava katar.


Müşterilerimizin evlerini ve iç mekanlarını basitleştirmek istediklerini gittikçe daha fazla duyuyoruz. Bu amaçla 2019'da bu sandalye ve içecek masası kombinasyonunu daha çok işlevli mobilya göreceğimize inanıyoruz. ..2019 yılında El yapımı özgünlüğe dönüş, özellikle mobilya ve dekoratif sanatlar ile seri üretilen çok daha popüler olacak.

Doğal malzemeler ve iç mekanlarımıza ekledikleri görsel dokuya olan hayranlığımız devam edecek. Beklenmedik kategorilerde kullanılan doğal taşlar, kuvarsit ve hatta terrazzo bile hoşgörüyü biraz daha zevkli kılacak şekilde lüks ve pratikliği birleştiriyor.Kıvrımlı tasarım estetiğini benimseyin. 1970'lerden esinlenen yuvarlak mobilyalar devralmaya devam edecek.

Yuvarlak sırtlı sandalyeler kıvrımlı trendi evinize getirmenin şık bir yoludur.Metaller daha ilginç şekillerde kullanılacak ve her zamankinden daha popüler olacak, ama artık altın yükselmeyecek. Altın, pirinç veya karartılmış metaller olsun, kütleli olarak kullanılacaklar. Mobilyada gördüğüm bir eğilim, el yapımı, özel parçalara doğru bir hareket görülüyor. İnsanlar parçalarının nereden geldiğine dair hikayeleri bilmek istiyorlar.

Kimin yaptığını ve hangi sürecin dahil olduğunu bilmek istiyorlar. Döşemedeki küçük detaylar tasarım üzerinde büyük etkiye sahiptir. Dikişler bir delik açabilir. Kontrast borular, kontrast dikişler ve ayrı ayrı kullanılan flanşlı dikişler benzersiz ve algılanan bir değer oluşturur.