Metal sandalye kullanımı ev, ofis, okul ve işyeri eşyalarımız arasında kullanılmakta olan malzemelerden en fazla tercih edilenler arasındadır. Hem metalden kaynaklanan dayanıklılığı hem kullanım kolaylığı ayrıca da şıklığı ile birçok değişik ortamlara dekorasyon tamamlayıcı ürünü olarak metal sandalyeler farklı model ve çeşitlerde kullanılmaktadır. Evlerde mutfak masalarında tercih edildiği gibi cafe ve restoran gibi yerlerde ise fiyat ucuzluğu, sağlamlığı, kolay taşınabilirliği ve rahatlığı sebebi ile tercih edilmektedir. Her çeşit boya rengiyle boyanabilen bu sandalye çeşitleri, aynı zamanda farklı döşeme seçenekleri de mevcuttur.

Banket Sandalye Kırmızı

Metal döküm sandalye çeşitleri, dış mekanlarda ve iç mekanlarda her türlü hava şartlarına uygun olarak sağlamlığı ve kullanım uzunluğu ile ev dekorasyonu, cafe dekorasyonu veya restoran dekorasyonu yapacak olan kişilerin tercihi haline gelmiştir. Bu sandalye modellerinde kullanılan minderlerde kumaş ve deri seçimleri istenilen renklerde yapılabilmektedir. Yapılan renk seçimi her zaman ev ortamına, cafe ortamına ve restoran ortamına mutlaka uyum sağlanmalı ve renk seçiminin tamamlanması ile ortamda bütünlük sağlayarak dekorasyonu önem gösterilmelidir. Kaliteli 1. sınıf metal sandalyeler ile uzun seneler sandalyenizi gönül rahatlığıyla kullanın.

Banket Sandalye

Görüntü kalitesi ve model seçeneği fazlalığı ile metal sandalye çeşitleri mekanların, işyerlerinin ve yaşam alanlarının vazgeçilmez tarihsel bir ürünüdür. Bu sandalyenin, yüzlerce farklı modeli ülkemizde yıllardan beri üretilmekte olup aynı zamanda yurtdışına da ihraç edilmektedir. Özellikle İstanbul başta olmak üzere Kayseri, Konya gibi birçok farklı illerimizde de üretilmektedir.