Masa ayakları hayatımızda oldukça önemli bir yeri olan bir eşya parçasıdır.

 Hayatımızda oldukça önemli bir yere ve öneme sahip olan masa ayakları günümüzde birbirinden farklı renk ve çeşitte tasarlanıp üretilirler. Birbirinden farklı model ve renkteki masa ayakları evinizin ve ofisinizin her köşesine ayrı bir hava katarak güzelleştiren bir obje olarak kullanılmaya başlandı.

 Masa ayaklarının bu kadar modaya uyum sağlaması ise çağdaş yaşamın getirdiği mimari teknikler ve dekorasyon alanındaki gelişmelerle birlikte sağlandı.


·         Yuvarlak Masa Ayağı Modeli – Bu tür masa tabanı, yuvarlak masa üstleriyle birlikte kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Estetik açıdan daha iyi eşleşmekle kalmıyor, aynı zamanda bir bütün olarak masaya daha iyi destek veriyor. Ek olarak, müşterilerinizin bacaklarını açmaları için daha fazla alan sağlar.

Kare Masa Ayağı Modeli – Bunlar, genellikle iki taban gerektiren daha büyük dikdörtgen masalar için iyi bir eşleşmedir. Dahası, yükü daha eşit şekilde yaymaya yardımcı olur ve daha iyi stabilite sağlarlar.

Çapraz Masa Ayağı Modeli

·         Çapraz Masa Ayağı Modeli – Çapraz biçimli tabanlar müşterilerimiz arasında daha popülerdir, çünkü kare veya yuvarlak tabanlara göre daha az yer kaplar. Bu da, kullanılmadıklarında masa veya sandalyelerin tablanın altına itilmesi için daha fazla alan sağlar. Ayrıca küçük bir yemek alanı olanlar için iyi bir çözümdür.

Tripod Masa Ayağı Modeli

·         Tripod Masa Ayağı Modeli – Bunlar çapraz biçimli tabanlara çok benzer ve sandalyelerin masanın etrafına yerleştirilmesi için daha fazla alan sağlar. Bununla birlikte, yüzey alanları daha küçük olduğu için, kare ya da yuvarlak tabanlar kadar stabilite sağlama eğiliminde değildirler. Ancak, pozitif tarafta, masa üstü herhangi bir şekilde kullanılabilirler.

Cıvatalı Masa Ayağı Modeli

·         Cıvatalı Masa Ayağı Modeli – Adından da anlaşılacağı gibi, bu masa tabanları zemine kalın ve metal bir plaka ile kaplanmıştır. Titreyen masalara son veren ve müşterilerin istedikleri gibi masa etrafında hareket etmelerini önleyen bir masa için kalıcı bir pozisyon sağlarlar. Bu masa tabanı tasarımının bir başka hoş edici faktörü, tekerlekli sandalyelerini kullanan kişilerin masaya daha yakın oturmaları için daha fazla yer olmasıdır. Bununla birlikte, tabanlarınız toprağa sabitlendiğinde masa düzeninizi değiştiremeyeceğinize dikkat etmek gerekir.

Flat Masa Ayağı Modeli

·         Flat Masa Ayağı Modeli – Bu yenilikçi tabanlar, masanın hangi yüzeyde durduğunu otomatik olarak düzleştirmek için bir hidrolik sistemi kullanır, bu nedenle kesinlikle hiçbir yalpalama olmaz.

Reaksiyon Düğmeleri ShareThis

Tepkiler Kodu

Yorum Bırak