İstanbul´un en eski yerleşim yerlerinden biri olan Maltepe, adını `´Höyük Tümülüs´´ yani Yığmatepe´den almıştır. Tümülüs latince bir sözcük olup, bir mezar ya da mezarlık içeren, toprak yığılarak oluşturulmuş tepeciklere verilen addır. Bazı rivayetlere göre bu tepeciklerin içinde hazine, define ve küp dolu altınlar bulunmaktadır. Osmanlı Devleti de Maltepe´ye gereken ehemmiyeti vermiştir. Bağdat yolu üzerinde, Üsküdar´dan sonra ikinci durak yeri Maltepe olmuştur ve ordugah Maltepe´de kurulmuştur. Bugün 490.000 nüfusu ile Maltepe, İstanbul´un Anadolu yakasının en mutena ilçelerinden biridir.

Maltepe Sandalyeci

Palmiye Koçak Mobilya, 6000 çeşit ürünü ve 2000´e yakın sandalye modeli ile sizlere, tamamen tarzınızı yansıtacak sandalyeler yaptırma fırsatı veriyor. Bu konuda önce www.palmiyekocak.com web sitemizi ziyaret ederek işe başlayabilirsiniz. Sitemizde beğendiniz sandalyeyi teşhirde görmek isterseniz, önce bizi aramanızı tavsiye ederiz. 6 katlı showroomumuz kat kat bölündüğü için, ancak 500 adet sandalyemizi showroomumuzda görebilirsiniz. Seçtiğiniz sandalye modelinin, iskelet ve döşeme(kumaş, suni deri, hakiki deri) rengini belirleyebilir, poliüretan değilse ölçüleri ile oynayabilirsiniz.

Maltepe sandalye imalatı denince akla gelen ilk firma olan Palmiye Koçak, mobilyaya dair aklınıza gelen ne varsa çözüm ortağınız olarak size bir telefon kadar yakın...

Kafe, otel, restoran, düğün salonu, ofis ve hastane dekorasyonu ve proje işleri konusunda, bine yakın referansımız ve 50 ülkeye gerçekleştirdiğimiz ihracatımızla, size A kalite sandalye, masa ve mobilya dekorasyon ürünlerini en iyi fiyatlarla sunmayı hedefliyoruz. Bizden fiyat almadan karar vermemenizi rica ederiz.


Bilgi ve fiyat almak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.