Lüks Bahçe Mobilyası Nasıl Seçilir ?

Havaların ısınmasıyla beraber dikkatler dış mekan bahçelere çevriliyor. Restoranınızda,  Cafeniz de veya otellerinizde müşterilerinizin gölgede uzanırken, bir şeyler atıştırırken rahat olmaları son derece önemlidir.


Bunları keyifli bir şekilde sürdürülmesini istiyorsanız Dış mekan lüks bahçe mobilyalarına ihtiyacınız olacaktır.

Bu yazımızda işletmenizin tarzına uyacak şekilde seçeceğiniz bahçe mobilyaları hakkında bilmeniz gereken tüm inceliklere değinmekteyiz. Yazımızda uzman görüşlerine sahip olacağınızdan kesinlikle eminiz. Hadi Başlayalım!


İpli Lüks Bahçe Mobilyası



İpten yapılmış olan bu sandalyeler oldukça popüler bir hal alıyor. Bu yapı, şık, organik bir desen oluşturmak için sağlam bir çerçeve üzerine gerilmiş çeşitli kordonlardan oluşuyor. Kullanılan halat yapısı doğal bir yastıklama sağlar ve yapıya uygun döşemeyle birlikte kullanıldığında ahşap veya metal oluşturacağı sertliği dengeleyebilir.

Çoğu müşteriler sandalyeye ufak dekorlar da eklemek isterler üreticilerde genellikle ipleri dokur veya bükerler. Sık tercih edilen Sıkı örgü, teras ve veranda gibi dış mekan alanlarıyla birlikte kullanıldığında harika gözükürler.

Kullanılan Halat, hafif ve rahattır. Aynı zamanda güzel bir çekicilik ve çarpıcı bir dokusal kalite sunar. Fakat evcil hayvanlarınız veya çocuklarınız var ise kordonlar tehlikeli olabilirler.


Rattan Lüks Bahçe Mobilyası




Rattan, piyasa üzerinde oldukça büyük talep görmüş dış mekan mobilya malzemesidir. İlk üretiminde fazla talep görmese de şimdilerde ilk modeline göre daha sağlam ve suya dayanıklıdır. 

Lüks rattan, Zamansız tasarımı ve güzelliği çağrıştırarak onu modernden klasiğe çok çeşitli dış mekan ortamlarına uygun hale getirir.

Kaliteli bir rattan, En sağlam dış mekan malzemesi olarak görülmektedir. Bu mobilya doğal görünmesine rağmen sıcaklık ve hava değişikliklerine karşı da oldukça dayanıklıdır. Doğal bir esnekliğe sahiptir, bu da onu yastık ve minderlerle eşleştirildiğinde özellikle rahat hale getirir. Rattan mobilyasının dezavantajı, kış aylarında geniş bir depolama alanınız yoksa yer konusunda sıkıntı çıkarabilirler.


Ahşap Lüks Bahçe Mobilyası




Ahşap; dış mekan alanlarınızda güzel bir dekor katan, özünde doğal bir malzemedir. Hem rahat hem de mutlu bir ortam sağlar.

Piyasada çok fazla lüks ahşap bulunmaktadır. Sekoya, Tik ve Sedir potansiyel seçeneklerden biridir. Her öğe, satın aldığınız herhangi bir parçayı benzersiz kılan farklı bir ürün sunar.

Bununla birlikte, tüm ahşapların bükülebileceğini, şişebileceğini diğer bahçe organiklerinin sızmasına karşı hassas olduğunu unutmamalısınız.


Metal Lüks Bahçe Mobilyası



Mobilya Üreticileri, sağlamlığı ve dayanıklılığı nedeniyle bir asrı aşkın süredir metali dış mekan mobilyası malzemesi olarak kullanıyor. Başka bir malzemenin aksine ayrı bir sadelik ve güzellik sağlarlar. Ayrıca Bahçenizin ortamına göre seçeceğiniz boya imkanlarıyla istediğiniz uyumu sağlayabilirsiniz.

Metal bahçe mobilyalarının avantajı, stil ve dayanıklılığın birleşimidir. Metal yeterince işlendiği sürece, en zorlu koşullarda bile yıl boyunca dışarıda bırakabilirsiniz. Birçok ferforje versiyon, neredeyse büyülü bir estetik oluşturan çarpıcı kaydırma işçiliğine sahiptir.

Dezavantajı, ham metal mobilyaların rahatsız olabilmesidir. Bununla birlikte, birçok tasarım uyumlu döşemeyle birlikte gelir.


Döşemeli Lüks Bahçe Mobilyası

Lüks Bahçe Mobilyası Nasıl Seçilir ? bloğumuzda Belki de en göz alıcıyı bilerek en sona bıraktık. Döşemeli lüks bahçe mobilyası, olukça zarif olan bu mobilyalar iç mekan mobilyalara daha çok yakın olsalar da yine de tüm hava koşullarına karşı dayanıklı olabilirler. Suya dayanıklı özel kumaşları sayesinde, uzun bir süre hoş gözükürler akabinde güzel kokularını da korurlar. Kanepeler, sandalyeler, koltuk ve şezlonglar da rahat bir biçimde kullanılabilir.

Döşeme muazzam bir rahatlık ve destek sunar. Ancak malzemesi rattan veya metal kadar dayanıklı değildir.


Son

Lüks Bahçe Mobilyası Nasıl Seçilir ? Yine Dolu Dolu ve oldukça bilgilendirici yazımızın sonuna geldik Ürünlerimize göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz. Bizimle iletişime geçmek için ise buraya tıklayınız.