Suudi Arabistan da bulunan busıness schema şirketi ofis ve restoran mobilyalarını palmiye koçak firmamızdan karşılamıştır. 70 den fazla ülkeye yaptığımız ihracatımız ile tüm dünyada olduğu gibi Suudi Arabistanda da faaliyetlerimizi tüm hızıyla sürdürüyoruz.  Palmiye koçak olarak karşılıklı güvene dayanan ticaret ile anlaşmalarımızı sağlıyoruz. Müşterilerimiz ile olan ilişkilerimize önem veriyoruz. Titiz ve güvenilir bir ihracat ile referans ağımızı her geçen gün daha çok genişletiyoruz. İhracatını gerçekleştirdiğimiz business schema şirketinin restoran tasarımlarında bulundukları şehrin mimari yapısına özgün dokular seçildiğini görmekteyiz. İstedikleri modelleri bizlere ileterek uzman ekip arkadaşlarımızın profesyonel iş ahlakıyla ihracatımızı gerçekleştirildiği de görülmektedir. Business schema adından çokça söz ettirmiş bir şirket olmakla beraber ofis mobilyaları tercihlerinize yine firmamızdan yana kullanmışlardır. palmiye koçak olarak Sizi dinliyoruz isteklerinizi modelleyip sunuyoruz. Birlikte Fikir alış verişinde bulunarak yaptığımız projeyi daha güzel hale getiriyoruz.

    

İhracatını yaptığımız firma yukarıda gösterilmiş olan restoran mobilyalarını; cafe sandalyesi, kompakt masa, bar sandalyesi firmamızdan karşılamışlardır. seçtikleri mobilyalar hemen hemen her restoranda ki dekorasyona uyum sağlayacak türdendir. isterseniz klasik tarzda ya da mdoern tarzda dekorasyonunuzu tasarlayabilirsiniz. seçimlerini yaptıkları kompakt masaların en büyük özelliği yağmura ve suya çok dayanıklı olmalarıdır bu da onların hem iç mekanda hem de dış mekanda  rahatça kullanılmasını sağlamaktadır. özel tasarım olan bar sandalyesi ise kalıbı çok zor yapılan bir mobilya türüdür. palmiye koçak olarak müşterilerimizin tasarımlarına önem veriyor ve gerçekleştiriyoruz.

      

Business schema şirketi ofis mobilyalarında ki tercihlerini palmiye koçaktan yana kullandılar. ofis koltukları, çalışma masası, ofis sandalyesi ihracatlarını gerçekleştirdik. Büyük bir firma olan şirket çalışanlarının konforlarını önemseyerek oldukça rahat, ergonomik mobilyaları tercih etmişlerdir. özel üretimimiz olan çalışma masamızı da tercih etmişlerdir. 

Aşağıda ki fotoğrafta da görüldüğü gibi uzman ekip arkadaşlarımız sayesinde büyük bir titizlikle paketlenmiş olan ürünlerimizi ihracat için konteynırlara yine özenli bir şekilde yerleştirilmiştir. başarılı bir operasyon takibi ile ürünlerimizi hiçbir sorun çıkmadan referansımız business schema şirketine ulaştırılmıştır. 

        

       

"Referanslar" sayfamızı ziyaret ederek daha önce ki çalışmalarımızdan haberdar olabilirsiniz. Palmiye koçak olarak imalatını yaptığımız ürünler hakkında genel bilgi almak istiyorsanız Ürünler sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Geliştirdiğimiz Ürünler, projeler ve firmamız hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız bizimle her zaman iletişime geçebilirsiniz veya İstanbul ili Pendik ilçesinde bulunan showroom'a gelebilirsiniz. Kurumsal çalışmalarımızı siz değerli müşterilerimiz ile güven ilkesine bağlı kalarak ilerletiyoruz.

İLETİŞİM SEÇENEKLERİ;

satis1@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

Whatsapp:+905436584947

Palmiyekocak.com