Adana ilinin merkez ilçesi olarak kendisini gösteren Seyhan ilçesi, hem görsel güzelliği ile hem de tarihi dokusu ile her yıl çok sayıda ziyaretçiyi kendine çekmektedir.

Seyhan ilçesinin özelliği pek çok kişinin de bildiği üzere Seyhan Nehri’nin iki yakasına kurulmuş olmasıdır. Bu iki yakanın meşhur Taş Köprü ile bağlanıyor olması da bu ilçenin turistlerin ilgi odağı olmasına vesile olmuştur. Bölgenin tarihi MÖ 3000 yıllarına kadar uzanmakta olup yerleşimin ilk çağlarda bir konaklama bölgesi olduğu bilinmektedir. Aynı zamanda, Seyhan İlçesi’nde yer alan Hitit Kava Kitabeleri bu ilçeyi tarihsel anlamda ülkemizin en önemli bölgeleri arasında konumlandırmaktadır.

Seyhan ilçesi birbirinden güzel ve şık kafe, otel, kantin ve benzeri sosyal alanlara ev sahipliği yapmaktadır. Bu da Seyhan ilçesinin güzel zaman geçirmek için son derece ideal bir yer olduğunu ortaya koymaktadır. Bu nadide ilçemizde yer alan çoğu restoran ve kafe gayet özenle dekore edilmiş olup bu dekorasyonların çoğu bölgede yoğun bir şekilde icra edilen Adana Seyhan sandalye imalatı sayesinde hayata geçirilmiş dekorasyonlardır. Turistik bölgelerde yoğun bir şekilde gördüğümüz modern ile gelenekselin birleştiği dekorasyonları Adana Seyhan’da da görmekteyiz. Palmiye Koçak olarak mobilya işiyle ilgilendiğimiz için bu eşsiz dekorasyonlar bizim de ilgimizi çekmektedir. Dolayısıyla, Adana ilimizin gerek tarihi geçmişi gerek doğal güzelliği gerek de halkının icra ettiği zanaatlar sebebiyle ülkemizin en nadide illerinden biri olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Palmiye Koçak olarak sandalye imalatı, masa imalatı, dekorasyon ve benzeri işlerde ülkemizin en tecrübeli ve köklü firmalarından biriyiz.

Eğer siz de işletmeniz için en iyisini istiyorsanız sahip olduğumuz tecrübe ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile her zaman hizmetinizde olduğumuzu gururla bildirmekteyiz. Önceden çalıştığımız projeleri ve yaptığımız işleri görmek için internet sitemizdeki referanslarımızı gözden geçirebilirsiniz. Bunun yanında, imalatını ve satışını yaptığımız ürünleri de yine internet sitemiz üzerinden görebilirsiniz. Her türlü iş birliği teklifiniz ya da bilgi talebiniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Kurumsal firmalarla karşılıklı güven ilkesine bağlı olarak çalışmaya devam etmekteyiz. Bizimle çalıştığınız için teşekkür ederiz.

Adana Seyhan Sandalye İmalatı

Adana Sandalye Seyhan Sandalye İmalatı Adana Seyhan Sandalye İmalatı