İç Anadolu bölgemizin kadim şehri olan kayseri, tarihi dokusu, insanı düşündüren ve etkileyen coğrafik yapısı, sanayisi ve girişimcisi ile hoş bir şehrimizdir. İlde bulunan tarihi yapılarda özellikle Selçuklu mimarisi ön planda gelmektedir.

Toprakları, çoğunlukla bozkırlardan oluşmakta olup tepeleri, dağları, ovaları ve yüksek yerlerindeki ormanları ile iç Anadolu bölgesinin karakteristik özelliğine sahip bir coğrafyası vardır. Özellikle muhteşem ve kasvetli duruşu ile Kayseri'nin ismiyle özdeşleşen ve sembolü olan Erciyes Dağı ilin en ünlü turizm merkezi olduğu gibi aynı zamanda bir doğa harikasıdır. Geçmişten bugüne dağ eteklerindeki bağ evleri ile güzel bir yerleşim kültürü oluşturmuştur.

İlin birinden farklı güzelliklere sahip 16 ilçesi bulunmaktadır. Bunlar; Bünyan, Akkışla, Felahiye, Kocasinan, Özvatan(Çukur),Sarız, Develi, Hacılar, İncesu, Melikgazi, Pınarbaşı, Sarıoğlan, Talas, Tomarza, Yeşilhisar, Yahyalı.

Sanayi ve girişimci kenti olarak ta bilinen il organize sanayi bölgeleri ve fabrikaları ile Türkiye ekonomisinin haklı gururu olmuştur.

Kayseri Cafe SandalyesiKayseri Restoran Masa Satışı

İhracatı ile adeta destan yazmaktadır İki Kayserili bir araya geldiğinde şaka yaparlarken dahi kaç metrekare fabrika kuralım ve nasıl ortaklık yapalım diye espri yaparlar.

Bu girişimci yapısı ve cesareti ile Kayseri tüccarı ve iş adamı örnek rol modeldir. İlin bu sosyolojik yönünün araştırılıp genç nesillere ders niteliğinde öğretilmesinde büyük fayda vardır. İlin lokomotif sektörü mobilya olup bu konuda hayli gelişmiş bir sanayiye sahiptir. Mutfağı zengin olan ilin, Pastırması, sucuğu ve mantısı tartışılmaz üne sahiptir. Özellikle sucuk ve pastırma denince herkesin direk olarak ismini andığı Kayserinin son zamanlarda yeni ürün gamları ve sanayi ürünleri ile de ismi anılmaktadır.

Kayseri Sandalye İmalatıKayseri Sandalyeci

Kayseri Masa Sandalye İmalatı

Kayseri sandalyeciniz olan firmamızın ürünlerini şehir merkezinde ve ilçelerde bir çok mekan kullanmaktadır. Kayseri sandalye ve Kayseri Masa denince şehrin önde gelen firması Palmiye Koçak Mobilya olarak bilinir. Her türlü ahşap, metal, alüminyum, plastik ve krom sandalye, masa imalatı ve ihracatı yapan firmamız Kayserililerin hizmetinde olup. İsteğinize özel sandalye, masa, berjer ve çeşitli mobilya dekorasyon ürünleri de imal etmektedir. Sizin de Kayseride sandalye ve masa ihtiyacınız varsa www.palmiyekocak.com web sitemizi ziyaret etmenizi rica ederiz.

Her şey Kayseri için...