Masa ayakları, kilitlenebilir tekerlekleri sayesinde mekânı en verimli şekilde kullanabilmeyi sağlar.

Özellikle ofis, okul, otel ve konferans salonu gibi değişken mekanlar ve ihtiyaçlar için tasarlanmıştır. Katlanabilir masa ayakları, ihtiyaç olduğunda hızlı bir şekilde kurulabildiği gibi, kullanım sonrası depolandığı Yerde de iç içe veya üst üste istiflenerek yerden tasarruf edilmesini sağlar.

 

 Palmiye koçak olarak katlanır masa ayağı ile ürünlerimizin fazla yer kaplamaması ve kalite güvencesiyle müşterilerimize sunmaktayız.

Katlanır masa ayakları hakkında daha fazla bilgi almak için web sitemizi  ziyaret ederek tüm modellerimizden yararlanabilirsiniz. Katlanır masa ayakları dar alanlar için en çok tercih edilen modellerdendir. Bu sayede alanın büyüklüğü artmış olacak ve ürün fazla yer kaplamamış olacaktır.  Metal olması ile de hem sağlam hem de kaliteli olmasıyla birlikte dışardan gelecek zararları da engelleyecektir. Bu sayede kullanıma en çok tercih edilen modeldir. Tabii sadece iç mekânda değil, dış mekân için de kullanımı mümkündür.

. -Masa üst tablasına uygulanan yükü eşit miktarda dağılımını sağlayarak denge oluşturur. 

 -Kenarlardan uygulanan basıncı sabitleme parçalarının sağlamlığı sayesinde dengede tutar.

 -Dekoratif görünümleri sayesinde bulundukları ortamda aksesuar havası yaratırlar.

-Üretimlerinde kullanılan kaliteli metaller sayesinde paslanma ve korozyona dirençli yapı oluştururlar.

 -Bütün bu özellikleri sayesinde masa ayakları her türlü masanın iç mekanlarda veya dış mekanlarda kulanım avantajı sunmaktadır

-Tek noktadan desteklenebilen ve masa üst tablasını sıkıca kavrayan özelliktedir. 

Masaların üst tablalarını en sağlıklı şekilde taşıyan ve kulanım kolaylığı sunan masa ayakları palmiye koçak web sitesinde dekoratif yapıları ile sergilenmektedir. Ürünler üretim aşamasında tüm detayları ile ele alınarak hassas yüzeyler oluşturulmaktadır. Ayakların çarpması durumunda zarar görmemesi için köşeler ovalleştirilerek çarpma etkisini bertaraf etmesi amaçlanmıştır. Aynı zamanda masa örtüsü kullanılmadan hizmet vermesi amaçlana masa ayakları dekoratif motiflerle Ferforje tarzı yansıtılmıştır.

Palmiye Koçak olarak yılların tecrübesi ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile siz değerli müşterilerimize her türlü mobilya ve dekorasyon işinde hizmet sunmaktayız.

 Eğer imalatını ve satışını yaptığımız ürünleri görmeyi arzu ederseniz internet sitemizden bu ürünleri görebilir ya da sitemizin iletişim bölümünden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bunun yanında, projelerimiz hakkında daha fazla detay öğrenmek için yine bizimle iletişime geçmeyi ya da internet sitemizde yer alan referanslara göz atmayı düşünebilirsiniz. Kurumsal firmalarla çalışmalarımız karşılıklı güven ilkesine bağlı olarak devam etmektedir. Bizimle çalıştığınız için teşekkür ederiz.

İletişim adreslerimiz:

satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)

katlanır masa ayağı