Karesi SandalyeBalıkesir´e bağlı olan Karesi ilçesi 12 Kasım 2012 tarihinde Balıkesir´in merkezinin ikiye bölünmesi sonucunda ilçe olmuştur. İlçe tarımsal ekonomi bakımından çok gelişmiştir ve işlek olan birçok yola ev sahipliği yapmaktadır. İlçenin Balıkesir´in gelişmiş ilçeleri arasında yer aldığını söyleyebiliriz.

Masa, sandalye, koltuk ve berjer gibi mobilyaların üretimi konusunda Türkiye´de hizmet veren en iyi firmalar arasında yer alan firmamız hizmetlerini Balıkesir´de de sunmaktadır. Firmamızın bünyesinde binlerce model yer almaktadır.

Bu modellerin içerisinden sizin için en uygun olanını seçerek üretim aşaması için sipariş verebilirsiniz. Cafe, restoran, çay bahçesi, hastane, otel, sosyal tesis gibi aklınıza gelebilecek bütün alanlar için mobilya üretimi yapabiliyoruz. Sandalye masa modelleri üretimi konusunda sahip olduğumuz ürün seçeneği sizlere istediğiniz dekorasyona sahip olma imkanını sunuyoruz. Sandalye ve masa fiyatları hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız firmamız ile iletişime geçerek bu konuda detaylı bilgi alabilirsiniz.