İzmir´de sandalye nereden alınır?

Başlıktaki sorumuzun cevabı açık ve net:

Karabağlar Sandalyeci

Hatta sorumuzu şu şekilde daha geniş bir ifade ile sorabiliriz:

Ege Bölgesinde en fazla sandalye ve masa çeşidini nerede bulabilirsiniz? Buna bir de fiyat avantajlarını ilave edersek, birçok bilinen mobilya markasının mağazalarının yanı sıra atölye imalatı yapan üreticilerin de bir arada bulunduğu Karabağlar´ı, şehir merkezine uzak mesafede olan İzmir´in ikinci mobilya merkezi Kısıkköy´e tercih etmeniz işten bile değildir.

İzmir Karabağlar Sandalye İzmir Karabağlar Sandalye

Konak, Balçova, Buca ve Gaziemir gibi şehrin nüfus yoğunluğu en fazla ilçelerine olan yakınlığı, Karabağlar için büyük bir avantajdır. Mobilya ihtiyacı olan perakende müşterinin(evini döşemek isteyenlerin) uğrak mekânı olan Karabağlar, aynı zamanda kafe, restoran ve ofis gibi proje işlerinde özgün arayışlar içinde olan işletmeciler için de uygun bir alandır. Karabağlar Mobilya Çarşısı ve Yeşillik Caddesi üzerinde bulunan, özel ölçüye göre imalat yapan mobilya firmaları, size bu işin ustaları ile çalışma imkânı sunar.

İzmir Sandalyeciniz

olarak tam da bu noktada, Palmiye Koçak Mobilya olarak 17 yıldır; özellikle ofis, kafe, restoran, otel, okul, hastane ve benzeri ticari alanlarınız için şık tasarımlarımızı ve sağlam mobilya ürünlerimizi(sandalye, masa, sedir, chester koltuk, josefin, bahçe mobilyaları, ofis mobilyaları, makam takımları, dilsiz uşak, dresuar, zigon sehpa, orta sehpa ve berjer) sizlerle buluşturuyoruz. İç pazarın yanı sıra, 50´den fazla ülkeye de ihraç ederek milli ekonomimize katkıda bulunuyoruz.

İzmir Karabağlar Sandalye İzmir Karabağlar Sandalye

Evi için sandalye ve masa arayan perakende müşterilerimizi, `´Satışımız toptandır.´´ diyerek geri çevirmiyoruz. Onlara da özel ölçülerde sandalye ve masalar imal ediyoruz.

Çünkü, güzel İzmir´imizin güzel insanı bu hizmeti hak ediyor.

İzmir Karabağlar Sandalye

5.000´den fazla çeşidimize göz gezdirmek ister misiniz?

Sizleri www.palmiyekocak.com deryasına dalmaya davet ediyoruz.

Karabağlarda birden fazla kullanım amacına göre değişen model ve fiyatta sandalyecilerin adresleri için bize ulaşın.