450.000´e yaklaşan nüfusuyla Kağıthane, eski ve köklü bir ilçedir. Bir köy olarak, Bizans´ın Barbyzes deresinin kenarında Pissa adıyla kurulmuştur. Yapılan arkeolojik kazılarda, ilçede Roma dönemine ait kalıntılar bulunmuştur. Bu tarihi eserler İstanbul Arkeoloji Müzesinde sergilenmektedir.

Kağıthane Sandalye İmalatçısıKağıthane Restoran Sandalyesi

Kağıthane adı ise, birçok tarihi kaynakta geçen, ilçedeki kağıt imalathanesinden gelir. Evliya Çelebi, Seyahatname´sinde, 17. yüzyılın Kağıthane´sinden bahsederken virane bir kağıt imalathanesini tasvir eder. Ayrıca, Kanuni gibi birçok Osmanlı sultanı da Kağıthane´nin mesire alanlarını beğenmiş, dinlenmek ve avlanmak amacıyla sık sık buraya gelmiştir. Nedim ve Nefi gibi şairlere ilham kaynağı olan Kağıthane; Atiye Sultan Sarayı, Poligon Sarayı, İmrahor Kasrı, III.Murat Çeşmesi, Poligon Çeşmesi, III.Ahmed Çeşmesi(Çeşme-i Nur), II.Abdülhamid Han Çeşmesi, Sünnet Köprüsü, Doğancılar Köprüsü, Ahşap Köprü, II. Mahmud Nişantaşı ve Kağıthane Merkezdeki Nişantaşları ile Osmanlının izlerini derinlemesine taşıyan, buram buram Osmanlı kokan bir ilçedir.

Kağıthane Cafe sandalyesiKağıthane Sandalyecileri

İlçedeki birçok kafe, restoran ve otelin proje işlerini yapan Kağıthane sandalyeci Palmiye Koçak Mobilya, binden fazla sandalye çeşidi ve toplamda beş binden fazla ürünü ile size, tarzınızı mekanınıza yansıtma imkanı sağlar. Ofis mobilyası ihtiyaçlarınız için de özgün çözümler, bol çeşit ve uygun fiyatlarla hizmetinizdedir. www.palmiyekocak.com ve www.ofistoptan.com web sitelerimizi ziyaret ederek ürünlerimiz hakkında bilgi sahibi olabilir, 0 555 981 23 65 ve 0 543 658 49 47 no.lu telefonlardan Kağıthane Sandalye imalatı Palmiye Koçak´a ulaşabilirsiniz. Palmiye Koçak Mobilya... Tarzınızı yansıtır