İvrindi SandalyeBalıkesir´in bir ilçesi olan İvrindi özellikle lor peyniri ve kelle peyniri ile meşhur olan bir ilçedir. İlçeye ilk yerleşmeler noktasında incelemeler yapıldığı zaman MÖ 3000 ile 4000´li yıllarda ilk yerleşmelerin başladığını görüyoruz. İlçeye ilk Türk göçleri ise 1071 Malazgirt Savaşı sonrasında başlamıştır.

Sandalye ve masa üretimi noktasında Türkiye´nin önde gelen firmaları arasında yer alan firmamız sizlere işletmeleriniz için hayal ettiğiniz mobilyalara sahip olma imkanını sunmaktadır. Cafe, restoran, otel, sosyal tesis gibi bir işletme kuracağınız zaman veya var olan işletmenizin dekorasyonunu değiştireceğiniz evrede firmamız ile iletişime geçerek gerekli destekleri alma imkanına sahip olursunuz.

Bir işletme için en önemli noktalar arasında işletmede kullanılan mobilyalar yer almaktadır. Bu evrede firmamız sizlere sunmuş olduğu mobilya seçenekleri ile hayalinizdeki dekorasyonu oluşturma imkanı veriyor. Sandalye masa modelleri konusunda sahip olduğumuz gelişmiş ağımız sayesinde işletmeniz için en uygun olan modelleri seçebilirsiniz.