Masko Sandalye ve Modoko Sandalye olarak iki büyük mobilya sitesini bünyesinde barındıran İstanbul, 10 milyonu aşkın nüfusuyla mobilya sektöründe önemli bir konumdadır. Modern Sandalyelerin ağırlıklı olarak tercih edildiği cafe, restoran ve otel tarzı mekanlar için üretimini yaptığımız cafe masa sandalye takımı modelleri ile değerli müşterilerimizin beğenisi kazanmaktayız.

İstanbul ülkemizin en büyük ve en gelişmiş kentlerinden biri olarak kendisini göstermektedir. Bu alanda birbirinden güzel tarihi yapılar yer alır. Öyle ki her yıl binlerce turistin bu kente geziler düzenlediği görülmektedir. İstanbul kendi ülkemizde bulunan diğer kentlere göre sosyal tesis alanları açısından çok daha zengindir. Yörenin mutlaka gezip görülmesi gereken mekanları arasında; Sultan Ahmet Cami, Topkapı Sarayı, Ayasofya, Galata Köprüsü ve Galata Kulesi yer almaktadır. Bu alanlarda bulunan cafe, kantin ve de pastane tarzı alanları, ziyaretçilerin keyifli bir zaman dilimi geçirmelerine olumlu katkılar sağlamaktadırlar.

İstanbul, bilindiği gibi bir sanayi kentidir. Bu nedenle çeşitli iş kollarını burada merkez edindiğini görmek mümkündür.Sandalye imalatçısı mesleğinin her geçen gün gelişim gösterdiği bu kentte, oldukça dikkat çekici rattan enjeksiyon sandalye, metal döküm sandalye, kahve sandalyesi, iç mekan plastik sandalye, salon alüminyum sandalye, düğün salonu sandalyesi ve cafe sandalyeleri modelleri üretilir.

Cafe masa sandalye takımları ile mekanlarınızın görünümüne farklı bir hava katmak için bizi hemen arayınız. Metal, Ahşap, Alüminyum, Dökme Demir, İroko, Teak sandalye çeşitleriyle dış mekan veya iç mekanda kullanabileceğiniz sandalye seçeneklerimizi sizlere sunuyoruz.