Kütahya´ya bağlı bir ilçe olan Hisarcık tarih bakımından eski bir ilçedir. İlçede yer alan en eski kalıntılara baktığımız zaman 1900 - 2000 yıl öncesine dayandığını görebiliyoruz. İlçe 1958 yılında Almanya´dan gelen bir heyetin bor madenlerini işletmeye açmasıyla beraber ilerleme göstermeyi başarmıştır.

Hisarcık ve çevresinde hizmet veren firmamız mobilya noktasında sizlere en iyi hizmeti sunmaya özen göstermektedir. Sandalye imalatçısı olarak aklınıza gelebilecek bütün sandalye modellerini istediğiniz sayıda ürettiğimiz gibi masa üretimi noktasında da sizlere destek veriyoruz.

Firmamızın diğer bir özelliği ise masa ayakları, masa örtüsü ve masa tablaları gibi birçok alanda sizlere hizmet veriyor olmasıdır. Üretimini yaptığımız bütün ürünleri müşterilerimize en uygun fiyatlar üzerinden sunmaya özen gösteriyoruz. Bu noktada kaliteden ödün vermiyoruz. Masa fiyatları noktasında veya diğer ürünlerin fiyatlarıyla ilgili bilgi almak istediğiniz zaman firmamızın birçok firmaya göre daha uygun fiyatları olduğunu görebilirsiniz.