Türkmenistan'da yeni açılan alışveriş merkezinin çiftli koltukları, tekli koltukları, cafe aksesuarları, poliüretan sandalyeleri, renkli sandalyeleri, sedirleri, restoran masaları, cafe masaları firmamız tarafından tedarik edilmiş ve ihracatı gerçekleştirilmiştir. Kaliteli ve özel imalat ürünlerimiz kısa bir süre içerisinde imal edilip müşterimize gönderilmiştir. Memnuniyetiniz referansımızdır.

Renkli Cafe Sandalyesi

Yurt Dışı Sandalye İhracatı

Türki Cumhuriyetler ile her geçen gün ihracat rakamlarımızı artırıyoruz. Binlerce ürün seçeneğimiz arasından sizin içinde mutlaka bir ürünümüz vardır. Bizlere iletişim sayfasından mesaj gönderebileceğiniz gibi e-posta ve telefon aracılığı ile de ulaşabilirsiniz.

 

Ürünlerimiz ihtiyacınıza yönelik olarak arzu ettiğiniz şekilde ve sayıda üretilir. Numuneye vereceğiniz Onayın akabinde üretime geçilir ve belirlenen tarihte tercih edilen nakliyat şekliyle ürünleriniz size doğru yola çıkar.

Fransa İhracat

Yurt dışına gönderecek olduğumuz ürünlerin imal aşamasından belirlenen nakliyat aracına yüklenmesin deki süre boyunca sizi her adımda bilgilendirir ve bu süreçleri sıkı bir şekilde takip ederiz. Ürünlerin taahhüt ettiğimiz ve üzerinde mutabık kaldığımız noktaya güvenli bir şekilde ulaşmasını sağlamak için yoğun bir çalışma içerisine gireriz. Ürünlerin size zarar görmeden ulaşması yurt dışı ve uzak noktalara olan sevkiyatlarımızda birinci önceliğimizdir. Bizi seçtiğiniz için teşekkürler.