Avrupalı ticari mobilya satıcılar, butik mobilya üretimini kendi ülkelerinde işçilik ve hammadde fiyatlarının yüksekliğinden dolayı yaptıramamaktadırlar. Daha ucuza ürün satın almak için Çin piyasalarına yöneldiklerin de ise Çinli üreticilerin yüksek adetli sipariş beklentileri ve kendilerine has sınırlı sayıda mobilya modellerinin olması nedeni ile maliyet ve zaman bakımından butik üretim gerçekleştirememektedirler. Bu durumda tercihleri Türkiye veya İtalya olmaktadır.

İtalyan mobilya üreticileri yüksek fiyatlarla özel mobilya siparişlerini kabul etmektedir örnek olarak bir sandalye yi 750 Euro ya satabilmektedirler . Aynı ürünü firmamız Palmiye Koçak Mobilya 150-200 Euro civarında satmaktadır. Ayrıca, bizim avantajımız bir Avrupa firmasının projesindeki tüm ürünleri ürün adet sınırlaması olmadan özel ölçü, farklı renk ve modeller de üretmekteyiz. Aynı durum Ortadoğu ve afrika ülkeleri içinde geçerlidir. bu ülkelerde de yeterince imalatçı olmaması, Avrupa da fiyatların yüksekliği ve Çin den butik proje için üretim yapılamaması, firmamızı ve ülkemizi bu pazarlarda da olumlu yönden etkilemektedir. Bu avantajlı durumu firmamız ve ülkemiz imalatçıları fırsata çevirmelidir.

Biz, bu pazarlara satış yapmanın birinci önceliğinin dürüstlük olduğunu özellikle belirtiyoruz. Çünkü her ithalatçı ülkesi neresi olursa olsun sizin ile mutabakat yaptığı ürünlerin model, kalite ve teknik özelliklerine uygun olmasını ister özellikle de proje mobilya siparişleri çok önemli bir şekilde alıcısı tarfından denetlenir çünkü bir çoğunun siparişi müşterinin mimarı tarafından verilmiştir. Palmiye Koçak Mobilya, müşterisini üzmenin kendi ülkesinin üzülmesi anlamına geleceğini idrak ettiği için azami dikkatle ve titizlikle imalatlarını yapmaktadır.