1970 yılında sadece iki adet kilim dokuma tezgahı ile üretim faaliyetlerine başlayan Merinos, 1983 yılına kadar devam eden kilim üretiminin ardından, aynı yıl halı üretimine geçmiş, 1990’lı yıllara gelindiğinde ise bugünün dev dünya markası olma yolunda büyük bir ivme kazanmıştır.  Her geçen gün katlanarak büyüyen Merinos, 1992 yılında kendi ipliğini üretmeye başlayarak bu hızı birkaç katına çıkarmıştır.

Halı sektöründe olmanın haklı gururunu yaşayan Merinos, aynı zamanda her biri kendi alanında çağdaş teknolojinin tüm donanımına sahip entegre tesislerinde, ev tekstili ve iplik üretimi yapmaktadır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, her kesimden tüketici beklentilerine cevap vermektir amaçları. Palmiye Koçak Mobilya olarak büyük vizyonlara sahip firmayla iş yapmak bir gurur vesilesi olmaktadır. Merinos, Palmiye Koçak Mobilyadan tedarik ettiği ürünler;

Koltuk takımları

Dekorasyon İşleri

Sandalyeler  

Yemek Masası Sandalyeleri

Yemek Masası

Ofis Sandalyeleri

Ofis Masaları

Dekorasyon işlerimiz, yaptığımız ürünlerin kalitesi, rahatlığı, müşterilerimizin istek  ve  önerilerini dikkate alarak üretim yapmaktayız. Orjinal ürün malzemeleri ile müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak adına elimizden gelenin de en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Türkiye'nin lider mobilya firmalarından biri olan Palmiye Koçak Mobilya, 21 yıllık iş deneyimi ve gelişen iş koşullarının teknolojik argümanlarını kullanarak, bugün de aynı isim ve ortakları ile marka değerini yükseltmeye devam etmektedir.


Eğer Siz De İşletmeniz İçin En İyisini İstiyorsanız Palmiye Koçak Olarak Hizmetinizdeyiz.

Yirmi yıla yakın tecrübemiz ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile tüm müşterilerimizin sandalye, masa ve benzeri mobilya taleplerini en iyi şekilde karşılamaya çalışmaktayız. Önceden yaptığımız işleri görmek bu işler hakkında bilgi almak için internet sitemizdeki “Referanslar” sayfasına bakabilirsiniz. Eğer satışını ve imalatını yaptığımız ürünleri görmek istiyorsanız yine internet sitemizden faydalanabilirsiniz. Bu ürünler hakkında detaylı bilgi almak ya da ürünlerimizin fiyatlarını öğrenmek için ise bize iletişim adreslerimiz vasıtasıyla ulaşabilirsiniz. Kurumsal firmalarla karşılıklı güven ilkesine bağlı olarak çalışmaya devam etmekteyiz. Kalite ve güvenin adresi olan Palmiye Koçak Mobilya firması ile çalıştığınız için teşekkür ederiz.

İletişim adreslerimiz:

satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)

 palmiyekocak.com

 Merinos Halı Mobilya Ve Dekorasyon İşleri İçin Palmiye Koçak Mobilyayı Tercih Etti.