Irak başbakanlık konutu ve başbakanlık idari binalarının dekorasyonu mobilya işleri firmamız tarafından yapılmaya başlanmış olup ihracatları devam etmektedir,
Irak projemiz için üretmiş olduğumuz mobilya dekorasyon ürünleri Türk ve İtalyan mimarlar tarafından tasarlanmıştır. Özel yapılan mobilyalar başbakanın ve aynı zamanda idari binalarda çalışan personellerin ergonomisi ve verimli çalışmalarını düşünülerek dizayn edilmiştir.
Bir devletin yönetim kadrosu çoğu zaman uzun saatler çalışmak durumunda kalacağı için çalışanların sağlıkları, kullanım kolaylığı ve konforları göz önünde tutularak tüm detaylar en üst seviyede düşünülerek yeni nesil inovatik mobilyalar üretilmiştir.
Bunun yanı sıra mobilyalar Irak hava şartlarında dayanması için kimyasallar ile özel olarak koruma altına alınmıştır.
Projenin üniversite kampüs binası ve özel villa konutlarının işlerini almış durumdayız ve onlarında proje aşaması ilerlemektedir.

Projede Yapılan ve yapılacak işler.




Başbakanlık konutu, toplantı salonu konferans salonu,

kış bahçesi, başbakanlık idari personellerin ofis mobilyaları,
sevgi salonu mobilyaları, konutun dinlenme alanlarının mobilya isleri, konutun restoranı, misafir kabul odaları, başbakanlık konutun lokali, eğitim salonları.
Ürünler
ofis koltukları, masaları, bekleme koltukları, oturma grupları, evrak dolapları, personel soyunma dolapları, restoran sedirleri sandalyeleri ve masalar, yatak odaları, yatak odaları dolapları, makyaj masalar, perdeleri, ahşap kapıları, aydınlatma ürünleri, avizeler, tavan dekorasyon, spot ve led aydınlatma, mutfak dolapları kapıları ve tezgâhları, bar dekorasyonu, sepratörler, bahçe mobilyaları, rattan koltukları masaları ve sandalyeleri, teak masalar, teak sandalyeler, metal kitaplıkları korkuluk ve basamaklar, alüminyum duvar kaplamalar, ahşap duvar kaplamaları, yapay çiçek duvar uygulamaları, halılar, deck ve iroko ağacından dış mekan yer döşemesi, konferans salonu duvar kaplamaları v.s. mobilyalar.

Yukarıda listesini verdiğimiz tüm ürünlerin ortaya çıkarılmasında teknolojinin yenilikler faydalanılmış olup bazı mobilyalarda akıllı (smart) sistemler kullanılmıştır..
Bu güzide projede bizleri tercih eden Irak başbakanlığına ve Irak devletine müteşekkiriz. Palmiye Koçak mobilya olarak sektörde müşteri memnuniyetini en üst seviye de tutarak müşterilerimizin mutluluğunu her zaman öncelemekteyiz Ülkemizin gururu olan ve yurt dışında 70 ülkeye ihracat yapan Palmiye koçak mobilya olarak böylesine özel bir projeyi yüklenmekten ve ülkemize döviz kazandırmaktan mutluluk duymaktayız.