Daha önce bir düğün planlamadıysanız, sandalyelerin sadece sandalye olduğunu ve sadece mekan tarafından sağlananları kullanacağınızı düşünebilirsiniz. Ancak ne yazık ki, seçtiğiniz mekanın büyük gününüzün temasını yansıtan oturma düzenine sahip olması pek mümkün değil. Bazı modern düğün mekanları sandalye örtüleri sağlar, ancak bunlar kendi başlarına çok geneldir ve renk temanızla bağlantılı olmayacaktır.

İster ince bir renk, doku dokunuşu eklemek, ister çirkin ziyafet sandalyelerini gizlemek isteyin, düğün sandalyesi kılıfları harika ve ekonomik bir seçenektir . Etkinlik stilistleri ve planlamacıları bunların olmazsa olmaz olduğunu söyleyecektir ve biz şahsen onların büyük gününüzde zahmetsizce şık bir görünüm oluşturduklarına inanıyoruz.

İlk kez düğün planlayanlar için, sandalye örtüleri ve bu büyük gününüzü benzersiz kılmak için bunları nasıl kullanabileceğiniz hakkında küçük bir rehber hazırladık.


Düğün Sandalye Örtüleri Nelerdir?

Düğün sandalyesi kılıfları, bir sandalyenin tamamını kaplayan önceden yapılmış örtülerdir. Bu örtüler, kiralanan mobilyalarda istenmeyen desen, renk veya yıpranmaları kapatmak için kullanılır. Tamamen kullanışlıdırlar çünkü en alttan en üste kadar her şeyi kapsarlar. Beyaz, düğün sandalyesi kılıfları için en popüler renk seçimidir ancak diğer renklerin de mevcut olduğunu göreceksiniz. siyah sandalye örtüleri de  mükemmel bir alternatiftir.


Neden Düğün Sandalyesi Örtüsü Kullanmanızı Öneriyoruz?

Daha önce bahsedilenlerin yanı sıra, düğün sandalyesi örtüleri de temanızı uyumlu tutmanıza yardımcı olur. Bunun nedeni, herhangi bir şekilde dekore edebileceğiniz boş bir tuval sunmalarıdır. Kuşaklar, fiyonklar, broşlar, çiçekler - seçenekler neredeyse sonsuzdur!

Sandalye kılıfları çıkarılabilir ve temizlenmesi kolaydır. Bu, çok fazla şampanya kadehinden sonra meydana gelen küçük kazaların, düğün mekanınızın gerçek oturma düzenine zarar vermekle karşılaştırıldığında o kadar da önemli olmadığı anlamına gelir.


Düğün Sandalye Örtüsünü Nasıl Süsleyebilirsiniz?

Renkli bir fiyonk veya kuşak, düğün sandalyesi kılıflarınızı dönüştürebilir ve tüm temanızı ucuz bir şekilde bir araya getirebilir. Bu aksesuarlar çok çeşitli kumaş, renk ve boyutlarda gelir ve seçtiğiniz paletle tam olarak eşleşir. Bu fiyonklar, genel görünüme ince bir ışıltı katmak için genellikle bir broşla süslenir.  zarif görünümleri basit bir çiçek süslemesi veya narin kumaşlarla daha da geliştirilebilir.

Düğün sandalyesi örtüleri arıyorsanız, bunları sizin için sağlamaktan memnuniyet duyarız. Geniş bir fiyonk ve kuşak seçeneğinin yanı sıra hem beyaz hem de siyah renklerde kapsamlı bir kapak seçkisine sahibiz. çapraz sırt size hitap ediyorsa, bunları büyük gününüz için de sağlayabiliriz! Nikah sandalyesi kılıflarımız hakkında daha fazla bilgi ve fiyat almak için iletişim sayfamızı ziyaret edin , bizimle iletişime geçin, size fiyat teklifi verelim.