COMMODO MNE DOO PODGORICA

Karadağ ülkesindeki   COMMODO MNE DOO PODGORICA Firması gerekli ürünlerini Palmiye Koçak Firmasından temin etmiştir. Temin edilen ürünler;

Yuvarlak Banket Masası

Dikdörtgen Banket Masası

Q 76 Yuvarlak Banket Masası

Plastik Tiffany Sandalye

Banket masalarımız katlanır ayak olması sayesinde düğün salonlarında kullanım için uygundur, kolay istiflenmesi ve ayaklarının katlanması ile müşterilerimiz tarafından beğenilen ve fazlasıyla rağbet gören ürünümüz bu sefer de Karadağ ülkesine ihracat edilmek üzere tırlara yüklenip yola çıkmıştır. Ürünlerimizin kolayca istiflenmesi ile kolayca dizilmiştir, çizilmemesi adına patpatlara sarılarak araçlara yüklendi. 


Eğer siz de işletmeniz için en iyisini istiyorsanız Palmiye Koçak olarak Hizmetinizdeyiz.

Önceden çalıştığımız projeler ile ilgili bilgi almak istiyorsanız internet sitemizdeki “Referanslar” sayfasına göz atabilirsiniz. İmalatını ve satışını yaptığımız ürünlere göz atmak, ürünler hakkında genel bilgi almak için  yine internet sitemizden faydalanabilirsiniz. Ürünlerimiz, projelerimiz ve firmamız  hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için ise bizimle her zaman iletişime geçebilirsiniz. Kurumsal çalışmalarımız karşılıklı güven ilkesine bağlı olarak devam etmektedir.

İletişim adresimiz;

satis1@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

Palmiyekocak.com