İsrail'de faaliyet gösteren A.K.D. şirketler grubu otel ve restoran mobilyaları için firmamızı tercih etti. Firmaya ihraç ettiğimiz ürünleri şu şekilde sıralayabiliriz:

·         Ofis mobilyaları

·         Banket masalar

·         İroko sandalyeler

·         Dikdörtgen masalar

·         Katlanabilir masa ayakları

·         Kırmızı döşemeli gold isketletli alüminyum sandalyeler

·         Kare tablalı cafe masaları

·         Döküm kral masa ayakları

·         Rattan enjeksiyon sandalyeler

·         Ofis sandalyeleri

·         Özel ölçülü kapitoneli sedirler

Palmiye Koçak olarak yılların bize kazandırdığı tecrübe ile her türlü mobilya ve dekorasyon işinde müşterilerimize memnuniyet garantisi veriyoruz.

A.K.D. şirketler grubuna yaptığımız ürün ihracatında da en çok dikkat ettiğimiz şey kalite, konfor ve estetiği bir arada verebilmek oldu.

Özellikle ihraç edeceğimiz ürünlerin otel ve restoranlarda kullanılacağını göz önünde bulundurduğumuzda ürünlerimizde şıklık ve işlevselliğin bir arada sunulmasına fazlasıyla özen gösterdik. Önceki yazılarımızda da belirttiğimiz gibi kafe ya da restoran gibi mekanlarda dekorasyon ve mobilyalar büyük önem arz etmektedir. Zira, dekorasyon ve mobilya müşterilerinizin kendilerini mekanınızda rahat hissetmelerini sağlamakla kalmayacak aynı zamanda onları devamlı müşterileriniz haline getirecektir. Bunun sebebi müşterilerinizin geçirdikleri zamandan zevk almaları durumunda mekanınızı tekrar tekrar ziyaret edecek olmalarıdır. Kısacası, eğer otel ya da restoran gibi bir işletmeye sahipseniz ve işletmenizi dekore ettirmek istiyorsanız her zaman işinin ehli firmalarla çalışmaya özen göstermelisiniz.


Eğer siz de işletmeniz için en iyisini istiyorsanız Palmiye Koçak olarak hizmetinizdeyiz. Yirmi yıla yakın tecrübemiz ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile tüm müşterilerimizin sandalye, masa ve benzeri mobilya taleplerini en iyi şekilde karşılamaya çalışmaktayız. Önceden yaptığımız işleri görmek ve bu işler hakkında bilgi almak için internet sitemizdeki “Referanslar” sayfasına bakabilirsiniz. Eğer satışını ve imalatını yaptığımız ürünleri görmek istiyorsanız yine internet sitemizden faydalanabilirsiniz. Bu ürünler hakkında detaylı bilgi almak ya da ürünlerimizin fiyatlarını öğrenmek için ise bize iletişim adreslerimiz vasıtasıyla ulaşabilirsiniz. Restoran ve otel gibi işletmelerle yurt içi ya da yurt dışı fark etmeksizin karşılıklı güven ilkesine bağlı olarak çalışmaya devam etmekteyiz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

İletişim adreslerimiz:

satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)

 palmiyekocak.com

AKD Şirketi İsrail Mobilya İhracatı Tır Yüklemesi

İsrail Mobilya İhracati İsrail Hilton Sandalye İhracati Yukleme Resimleri İsrail Mobilya İhracati Plaka Ambalajlama İsrail Mobilya İhracati Plaka Ambalajlama İhracat İsrail Mobilya İhracati Tir Yukleme Ambalajlama İsrail Mobilya İhracat Tir Yuklemesi İsrail Mobilya Masa Ayaklari Tir Yukleme Resimleri İsrail Mobilya Tir Yukleme Resimleri