Palmiye Koçak

olarak Abhazya Mobilya İhracatı ile hem yurt dışı hem yurt içi firmalara en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Bu noktada tecrübemizden ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önemden faydalanmak isteyen bir diğer firma da Abhazya’nın Aqua şehrinde yer alan Şaşa firmasıydı. Firma, restoran ve kafe zincirleri için bizden ürün ithal etmeye karar verdi. Elbette, bu kararda firmamızın restoran ve kafe dekorasyonu konusundaki tecrübesi büyük rol oynadı. Şaşa firmasının restoran ve kafelerinde ihtiyaç duyabileceği ürünlerin neler olduğunu belirleyip firmanın talepleri ve istekleri doğrultusunda onlara sunacağımız ürünleri belirledik. Bu aşamada Şaşa firması bizden çok geniş bir yelpazede ürün talep etti. Firmanın talep ettiği ürünleri şu şekilde sıralayabiliriz:

·         Cafe Masaları

·         Cafe Sandalyeleri

·         Cafe Sedirleri

·         Cafe Bar Dekorasyon Malzemeleri

·         Restoran Sandalyeleri

·         Restoran Masaları

·         Restoran Servantları

·         Restoran Kanepeleri

·         Restoran Bar Sandalyeleri

·         Restoran Bahçe Mobilyaları

·         Restoran Avizeleri

·         Restoran Berjerleri

Bu aşamada dikkat ettiğimiz şey kendilerine sunduğumuz ürünlerin restoran ve kafelerin genel atmosferi ve firmanın talepleriyle uyumlu olmasıydı. Genelde restoran ve kafeler söz konusu olduğunda dekorasyonun mekandaki genel havayla uyumlu olması fazlasıyla önemlidir. Eğer dekorasyon ile tema uyuşmazsa ya da genel olarak dekorasyona fazla önem verilmezse mekânı ziyaret eden müşteriler istediklerini alamayabilir ya da kendilerine sunulan ürünler ne kadar iyi olursa olsun atmosferdeki uyumsuzluk sebebiyle yeterince memnun kalmayabilirler. Özellikle söz konusu restoranlar olduğunda işletmelerin biraz daha dikkatli olması, sundukları ürünler ve restoranın genel temasının en ufak dekorasyonla bile uyumlu olması için çabalamaları gerekmektedir. Bu sebeple Şaşa firmasına ürün ihraç ederken mekanların temasıyla sunduğumuz ürünlerin uyumlu olmasına dikkat ettik; elbette, bütün bu kararları alırken müşterilerimizin taleplerini en iyi şekilde karşılamaya çalıştık.

Eğer siz de restoran ya da kafenizi dekore etmek istiyor, bunun için de sektörün en iyileriyle çalışmayı düşünüyorsanız Palmiye Koçak olarak her zaman hizmetinizde olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Hem müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem hem de yılların tecrübesinin bize kazandırdıkları sayesinde tüm taleplerinizin karşılığını en iyi şekilde alacağınıza emin olabilirsiniz. Daha fazla detay için iletişime geçmeyi unutmayın.


Abhazya Mobilya İhracatı
Abhazya Mobilya İhracatı