Gömeç SandalyeBalıkesir´e bağlı bir ilçe olan Gömeç, Ayvalık ve Burhaniye ilçelerinin arasında yer almaktadır. İlçe özellikle zeytinyağı ile ünlenmiştir. Aynı zamanda ülkemizde çok ünlü olan Turkuaz ve Artur yazlık siteleri de bu ilçe sınırlarının içerisinde yer almaktadır.

İlçede özellikle Boşnak nüfusun ağırlıkta olduğunu görebiliyoruz. Sandalye ve masa üretimi konusunda en profesyonel hizmeti sizlere sunmaya özen göstermiş olan firmamız bu noktada diğer birçok firmaya göre geniş ürün seçeneğiyle dikkatleri üzerine çekmektedir.

Sandalye üreticisi olarak sizlere otel, restoran, çay bahçesi, sosyal tesis gibi işletmelerinizde ihtiyacınız olan birçok mobilyayı en uygun fiyatlar üzerinden sunuyoruz. Masa fiyatları konusunda direk üretici firma olduğumuz ve herhangi bir aracı olmadığı için çok uygun fiyatlara hayalinizdeki mobilyalara sahip olabilirsiniz. Masa ve sandalye süsleme noktasında da sizlere ihtiyacınız olan hizmeti çok iyi bir şekilde sunuyoruz. Bu noktada almak istediğiniz hizmet hakkında firmamızla iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.