Gediz ilçesi Kütahya´nın 90 kilometre güneyinde yer almaktadır. İlçe sosyol - ekonomik açıdan Kütayha´da 2´ncü, nüfus açısından ise 3´ncü en gelişmiş ülke konumundadır. İlçenin diğer bir il olan Uşak´a yakınlığı ise 45 kilometredir.

Sandalye üreticisi olarak Kütahya´da yer alan bütün ilçelerde mobilya noktasında hizmetlerimizi sunmaya özen gösteriyoruz. Sandalye, masa, berjer, koltuk gibi mobilyaların üretimi noktasında firmamızdan yardım alabilirsiniz.

Bu evrede direk üretici olan bir firma ile iletişim halinde olduğunuz için istediğiniz mobilyaları aracısız bir şekilde daha uygun fiyatlar üzerinden ürettirme imkanına da sahip olursunuz. Firmamız sadece mobilya üretimi ile sınırlı kalmıyor.

Aynı zamanda sizlere mobilyaların parçalarını üretim konusunda da destek veriyor. Yemekhane masalar, salon masaları, ahşap masalar gibi aklınıza gelebilecek bütün masa türlerinde ve bahçe çam sandalyesi, düğün salonu sandalyesi, iroko sandalyeler gibi bütün sandalye modellerinde sizlere istediğiniz modeli ürettirme imkanını sunuyoruz. Bu imkanı sunarken her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz.