Gaziosmanpaşa denince akla, büyük kumandan Osman Paşa gelir. Osman Paşa´yı isim olarak tanıtan, 1877-1878 Osmanlı-Rus Savaşı'ndaki Plevne Savunması olmuştur. Plevne Savunması'ndaki başarılarından dolayı Sultan II. Abdülhamid Han tarafından "Gazi" unvanına layık görülmüş, 93 Harbi'nde 145 günlük Plevne Savunmasını komuta ettikten sonra kuşatmayı yararak şehir çıkışında yaralanan, ancak müdafaa hattı stratejileriyle esir bulunduğu dönemde Rus çarından bile saygı görmüştür, Mustafa Kemal Paşa dahil, dönemin komutanları tarafından örnek alınan Osmanlı Ordusu'nun efsane komutanlarındandır. Ayrıca siper kazma yöntemini ilk bulan kişidir.

Plevne'de teslim olduktan sonra bir süre Bugot, Bükreş, Harkof ve Rusya´da esaret hayatı yaşadı. Rus Çarı tarafından kendisine kahramanlığını takdir amacıyla `´Çifte Kartal Nişanı´´ verildi.

Evet, İstanbul´umuzun en kalabalık ilçelerinden biri olan Gaziosmanpaşa´nın adı, Plevne Müdaafası ile adını tarihe altın harflerle yazdıran, Gazi Osman Paşa´dan gelir.

Cafe Sandalyesi Modern Sandalye Gaziosmanpaşa Sandalye

500.000´i aşan nüfusuyla Gaziosmanpaşa, ticari potansiyeli yüksek bir ilçemizdir. Gaziosmanpaşa sandalye imalatçısı Palmiye Koçak Mobilya, restoran ve cafe sahiplerinin taleplerine en hızlı şekilde yanıt vermeye çalışır. Cafe sandalyesi, cafe masası, restoran masası, cafe aksesuarları, restoran sandalyeleri konusunda geniş ürün yelpazemiz ve uygun ödeme koşullarımız ile sizlere güler yüzlü hizmeti ve yüksek kaliteyi bir arada sunar. Profesyonel satış ekibimiz ve satış sonrası özveriyle sizlere sevkiyat ve montaj konusunda destek olan teknik personelimizle 17 yıldır, İstanbul başta olmak üzere, tüm Türkiye'de ve hatta 50´den fazla ülkede, mobilya ve dekorasyon ihtiyaçlarınızı karşılamak için büyük bir çaba gösterir. Bölgenizde bir cafe açmayı ya da mobilyalarınızı değiştirmeyi planlıyorsanız, lütfen bize danışmadan karar vermeyiniz.

Gaziosmanpaşa sandalyeciniz

Palmiye Koçak, size en kaliteli sandalye ve masaları, en iyi fiyatlarla sunmaya çalışır. Poliüretan sandalyelerimiz dışındaki tüm sandalyelerimizin ölçülerinde size özel değişiklikler yapabilir, mekânınızın ölçülerine uygun sedirler üretebiliriz.

Sandalye Gaziosmanpaşa Gaziosmanpaşa Restoran Dekorasyon Gaziosmanpaşa Sandalye

www.palmiyekocak.com web sitemizi ziyaret ederek ürünlerimiz hakkında fikir edinebilirsiniz. 0 216 427 75 58 ve 0 555 981 23 65 numaralı telefonlarımızdan, adet belirterek fiyat ve üretim süresi(termin) bilgisi alabilirsiniz. Pendik, E-5 Yanyol´da bulunan showroomumuza gelerek, 1000´e yakın ürünümüzü yakından incelebilirsiniz.

Gaziosmanpaşa´daki referanslarımızdan bazıları:

Boğa İnşaat

Damak Pide

Teoman Restaurant(Hacıoğlu GOP Şubesi)

Kolin İnşaat

Horeca Turizm ve Otel Malzemeleri Pazarlama San. Tic. Ltd. Şti.

Kırmızı Kayalar Turizm

Efler Gıda