Erzurum'da faaliyet gösteren Freddy Cafe Breakfast'nin modern rustik koltukları, ahşap tablalı cafe masaları, rattan minderli sandalyeleri, özel yapım deri kaplama çiftli ve tekli koltukları, kare cafe masaları, renkli modern cafe sandalyeleri ve cafe aksesuarları firmamız tarafından tedarik edilmiştir.

Erzurum sandalye imalatı konusunda geniş ürün portföyüne sahip firmamız sizlerden gelen talepler doğrultusunda projenize uygun sandalye ve masa üretimi yapmaktadır. Cafe, otel, restoran gibi işletmelerin bütçelerine ve dekorasyon projelerine elverişli ürünler ile hizmetinizdeyiz. Bizden fikir ve görüş almadan lütfen karar vermeyin.

Freddy Cafe Breakfast işletmesi için üretimini ve satışını gerçekleştirdiğimiz ürünleri siz değerli ziyaretçilerimize sunuyoruz. Ürünler hakkında fiyat almak için referans sayfasının ismini satış departmanımıza iletmeniz yeterlidir. Çok adetli alımlarda yüksek indirim uygulama imkanımız vardır.

Bizi seçtiğiniz için şimdiden teşekkürler.

Freddy Cafe Breakfast Cafe Sandalyesi Freddy Cafe Breakfast İroko Masa Freddy Cafe Breakfast Kahve Dukkani Cafe Dekorasyon Freddy Cafe Breakfast Mavi Sedir Dikdortgen Cafe Masasi Freddy Cafe Breakfast Mavi Sedir Dikdortgen Cafe Masasi Kahve Dukkani Freddy Cafe Breakfast Ozel Yapim Deri Kaplama Cafe Sandalyesi Freddy Cafe Breakfast Rustik Cafe Masasi Rustik Sandalye Freddy Cafe Dekorasyon Freddy Cafe Minderli Rattan Sandalye Freddy Cafe Modern Renkli Sandalyeler Freddy Cafe Modern Sandalye Freddy Cafe Tik Masa Freddy Cafe Breakfast Cafe Dekorasyon Freddy Cafe Breakfast Cafe Masasi Freddy Cafe Breakfast Cafe Masasi Rattan Sandalye