Kütahya´ya bağlı olan Emet ilçesinde yer alan şifalı kaplıcalar turizmin gelişmesinde çok fazla etkili olmuştur. Hatta 17 Ekim 1993 tarihinde Bakanlar Kurulu tarafından Termal Turizm Bölgesi ilan edilmiştir.

İlçenin bu denli bir gelişme kaydetmiş olması sosyal tesis, otel, restoran, pastane gibi işletmelerin de diğer ilçelere göre daha fazla olmasına yardımcı olmuştur. Mobilya noktasında sizlere en iyi hizmeti veren firmamız bu hizmetini Emet ilçesinde de sunmaktadır.

Özellikle sandalye imalatçısı olarak sizlere istediğiniz özelliklere ve görünüşe sahip olan sandalyeleri en uygun fiyatlar üzerinden en kaliteli şekilde üretiyoruz. Üretimini yaptığımız bütün sandalye modelleri kullanım aşamasında kalitesini belli etmektedir.

Koltuk, berjer gibi mobilya denildiği zaman akıllara gelen her şey firmamız tarafından üretilerek sizlere sunulmaktadır. Bu ürünleri kullandığınız evrede herhangi bir sorun yaşamadan rahatlıkla kullanabilirsiniz. Üretici firma olma unvanına sahip olduğumuz için sunduğumuz ürünler piyasa fiyatına göre çok daha uyguna denk gelmektedir.