Dış mekân sandalye ve masaları, doğal etkenlere dayanacak şekilde tasarlanmıştır. Bununla birlikte, bazı dış mekân mobilyaları, soğuk ve nemli iklimler yerine ılık, kuru iklimlerde daha iyi kalabilirler. Dış mekân sandalye ve masaları Alüminyum, bugüne kadarki en popüler dış mekân mobilya malzemesidir, pas ve neme karşı metallerden daha fazla direnç göstererek ek koruma sağlar.  Alüminyum güçlü ancak nispeten hafiftir, yeniden düzenlenmesi ve istiflenmesi kolaydır. 

Yararları:

Hafif yapı taşımayı kolaylaştırır.

Pas ve nem hasarlarına diğer metallerden daha iyi dayanır.

Toz boya, elementlere karşı ek koruma sağlar.

Az bakım gerektirir ve temizlenmesi kolaydır.

Yağmur, güneş ışığı ve aşırı sıcaklara karşı dayanaklıdır.

                 

Rattan masa ve sandalyeler tüm hava koşullarına dayanıklı hasır olarak da bilinen reçine hasır, metal çerçeveye sarılmış, uzun ömürlü, hava koşullarına dayanıklı sentetik elyaf bir dokumadır. Bakımı oldukça kolay su ile yıkanması yeterli olacaktır.

Yararları:

Açık alanınıza geleneksel, ev gibi bir hissiyat verir.

Geleneksel hasır malzemeden daha dayanıklı

Çoğu hasır uv ışınlarına dayanıklıdır, bu yüzden solmaz veya çatlamaz.

Yağmur, çamur ve neme karşı dayanıklıdır.

    

Ahşap masa ve sandalyeler ortak bir özelliği varsa o da doğal güzelliğinin yaşlanmayan çekiciliğidir. Çam, sedir ağacı bir yere kadar doğal hava koşullarına karşı dirençli, yumuşak ağaçlardır. 

Yararları:

Açık alanlara rahat ve sıcak bir his verir.

Akasya ve sedir, çok değerli doğal hava koşullarına dayanıklıdır.

Yağmur(doğrudan maruz kalmaz ise) güneş ışığı, nem, rüzgâr ve aşırı sıcaklara karşı dayanıklıdır.

PALMİYE KOÇAK OLARAK YILLARIN TECRÜBESİ VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNE VERDİĞİMİZ ÖNEM İLE SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE HER TÜRLÜ MOBİLYA VE DEKORASYON İŞİNDE HİZMET SUNMAKTAYIZ.

 Eğer imalatını ve satışını yaptığımız ürünleri görmeyi arzu ederseniz internet sitemizden bu ürünleri görebilir ya da sitemizin iletişim bölümünden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bunun yanında, projelerimiz hakkında daha fazla detay öğrenmek için yine bizimle iletişime geçmeyi ya da internet sitemizde yer alan referanslara göz atmayı düşünebilirsiniz. Kurumsal firmalarla çalışmalarımız karşılıklı güven ilkesine bağlı olarak devam etmektedir. Bizimle çalıştığınız için teşekkür ederiz.

İletişim adreslerimiz:

satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)

Dış Mekan Masa ve sandalyeleri


kırmızı minderli paslanmaz  alüminyum  dış mekan masa ve sandalyeleri
paslanmaz alüminyum varaklı dış mekan masa ve sandalyeleri