Dursunbey SandalyeBalıkesir´e bağlı bir ilçe olan Dursunbey ilçesi Kütahya´ya sınır konumda olan bir ilçedir. Dağlık ve ormanlık bir ilçe olduğu için özellikle kerestesi ile meşhurdur.

İlçenin içerisinden Balıkesir - Kütahya demir ve karayolları geçmektedir. Mobilya üretimi konusunda ülkemizde hizmet veren en iyi firmalardan birisi olarak sizlere binlerce modeli bir arada sunuyoruz. Bu zamana kadar sandalye imalatçısı olarak sahip olduğumuz tecrübe ile masa ve sandalye modelleri konusunda bütün seçenekleri bünyemizde bulunduruyoruz.

Sahip olduğumuz geniş ürün portföyü seçim esnasında işletmenizin türü ne olursa olsun sizlere kolaylık sağlayacaktır. Sizlere işletmeleriniz için hayal ettiğiniz mobilyalara sahip olma imkanını sunarken aynı zamanda masa ayakları, masa örtüsü, demir döküm masa ayakları gibi mobilyaların parçalarına sahip olma imkanını da sunuyoruz.

Masa sandalye modelleri hakkında ve modellerin fiyatları hakkında detaylı bilgi sahibi olma isteyen kişilerin tek yapması gerek şey; firmamız ile iletişime geçmektir.