Dumlupınar ilçesi, Kütahya merkezine 80 kilometre Uşak merkeze ise 59 kilometre uzaklıktadır. İlçede yer alan üniversiteden dolayı merkezi bir nokta olduğunu ve ilçenin her geçen gün gelişmekte olduğunu söyleyebilirsiniz.

Mobilya üretimi konusunda profesyonel olan firmamız bu noktada sizlere birbirinden kaliteli ürünleri bir arada sunmaktadır.

Sandalyeci olarak sizlere sürekli birbirinden farklı sandalye modellerini bir arada sunuyoruz. Aklınıza gelebilecek her alanda sandalye modelimizin olduğunu görebilirsiniz. Sinema sandalyeleri, gelin damat sandalyeleri, bahçe sandalyeleri, metal sandalye gibi aklınıza gelebilecek neredeyse bütün sandalye modellerine sahip olduğumuzu görebilirsiniz.

Firmamız masa üretimi ve masa parçaları üretimi noktasında da oldukça profesyoneldir. Dış mekan masalar, döküm masa, kahve masası, mutfak masa takımı, kütük masalar gibi farklı masa türlerinin istediğiniz gibi üretimini gerçekleştirebiliriz. Masa sandalye modelleri hakkında bilgi almak isteyen kişiler bu bilgileri firmamız ile iletişime geçerek alma imkanına sahiptir.