Düğün salonu sahipleri için farklı model ve renklerde üretilen sandalyeler genellikle göz alıcı şekilde süslenir(sandalye giydirme)  ve masa örtüsü ile uyumlu hale getirilir.  Tiffany sandalye ve Hilton sandalyelerinin tercih edildiği salonlarda mekanlarınızın, misafirleriniz tarafından beğenilmesini sağlamak için sandalye giydirme çalışmasının yapılmasını sizlere öneriyoruz.

Ahşap, plastik ve metal malzemeden yapılabilen Tiffany sandalye modelleri, yapıldığı malzemeye göre çeşitli avantajlara ve dezavantajlara sahip olur. Hilton sandalyelerin genelde yapıldığı malzemeler ise alüminyum ve metaldir. Sağlamlık ve Hafiflik arıyorsanız alüminyumdan yapılmış salon sandalyelerini tercih etmenizde yarar vardır.  Dış mekan, kumsal, havuz kenarı, bahçe(Kır düğünü) tarzı bir mekana sahipseniz ahşaptan imal edilmiş masa, sandalye ve aksesuarlar uzun ömürlülük ve dayanıklılık açısından sorun çıkartabilir. Plastik, Alüminyum ve metal sandalyeler dış mekanlar için idealdir.

Düğün salonlarının ana aksesuarlarından bir tanesi de masalardır. Yuvarlak masa kullanmanın görüntü ve yer açısından size avantaj kazandıracağını lütfen unutmayın. Masa örtüsünün salonunuzun dekorasyonuyla uyumlu olması salonunuza görkem ve zarafet katar.

Salonunuz için seçtiğiniz bu sandalyeleri sade olarak kullanabildiğiniz gibi istendiğinde ise tül tipi malzemeler ile süslenerek kullanılabilmektedir. Düğün ortamında kullanılması gereken sandalye çeşitlerinden olan gelin damat sandalyeleri her zaman davetli sandalyelerinden farklıdır ve daha şık bir duruşa sahip olmalıdır.

Düğünler hafızamızda yer eden güzel anılardır ve çiftler salon seçiminde fiyata önem verdikleri kadar misafirlerinin rahat etmesine ve salonun dekorasyonuna önem verirler. Dekorasyon açısından zayıf bir mekanın tercih edilme yüzdeki çok düşüktür.  Salonunuza alacağınız masaların ve sandalyelerin en iyi fiyata en kaliteli ürün olması dileğiyle