Ortaköy'de boğazın yanı başında nezih ve uygun fiyatlı bir mekan olan Polis Evi yeni konsepti ile sizlere daha şık bir atmosfer sunuyor. Ortaköy sandalye imalatı ve satışı yapan firmamız Polis Evinin bu yeni konseptinde rattan sandalye, banket masa, tiffany sandalye, cafe aksesuarları, düğün salonu sandalye süsleme aksesuarlarının üretimini ve satışını gerçekleştirmiştir.

Sizde Ortaköy'de ticari bir mekan işletiyorsanız, sandalye, masa ve dekorasyon konularında size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İsterseniz Ürünler sayfamızı gezip ilgili ürünlerin fiyatlarını alabilir veya Anadolu Yakasında E-5 üzerinde bulunan 4 katlı teşhirimizde ürünlerimizi bizzat yerinde görebilirsiniz. Daha detaylı bilgi için bize iletişim sayfasından bize ulaşabilirsiniz.

Beyaz Dis Mekan Sandalye Ortakoy Beyaz Sandalye Banket Masa Ortakoy Dis Mekan Tik Sandalye Ortakoy Polis Evi Beyaz Tiffany Sandalye Ortakoy Polis Evi Dekorasyon Ortakoy Polis Evi Masa Sandalye Ortakoy Polis Evi Masa Sandalye Dekorasyon Ortakoy Sandalye Susleme Ortakoy Sandalye Masa Susleme Dekorasyon Ortakoy Renkli Modern Sandalye Modern Koltuk Ortakoy Rattan Sandalye Runner Ahsap İroko Masa Bogaz Manzara Ortakoy Rattan Sandalye Ortakoy Polis Evi Sandalye Masa Dekorasyon