Palmiye Koçak olarak mobilya ve dekorasyon alanında ülkemizdeki ve dünyanın dört bir yanındaki çeşitli kurumlarla çalışmaya devam etmekteyiz. Ankara Almanya Büyükelçiliği de verzalit tablalı katlanır bistro masaları, jarse streç bistro masa örtüleri, ofis koltukları, bekleme grupları ve personel sandalyeleri ihtiyaçlarını firmamızdan imal etmeyi tercih etti. Ürün imal ederken konfor, rahatlık, işlevsellik ve kaliteye verdiğimiz önem sayesinde satışını yaptığımız ürünlerde müşteri memnuniyetini garantiliyoruz.

Sadece ofis ve restoranlarla değil, görebileceğiniz üzere yerli ve yabancı devlet kurumları ile de çalışıyor, onların mobilya ihtiyaçlarına çözümler sunuyoruz. Palmiye Koçak olarak 17 yılı aşkın bir süredir sektörün içerisindeyiz ve edindiğimiz tecrübe ile her geçen gün referanslarımızı arttırıyor, daha fazla firma ve işletmeye ürün imal etmeye devam ediyoruz.

Aşağıdaki resimlerden de görebileceğiniz üzere imalatını yaptığımız masalar gerek estetik gerek işlevsellik açısından en iyi kalitedir.

Zira, sektördeki tecrübe ve yerimizi müşteri memnuniyetine ve taleplerine gösterdiğimiz özen sayesinde kazanmış bulunmaktayız. Bu da ürettiğimiz ürünlerin her daim arkasında olmamızı, ürünlerimizi en iyi kalitede üretmemizi gerekli kılıyor. Ürün imalatı dışında dekorasyon ve benzeri işleri de yapmaktayız. Dizi setlerinden restoranlara, otellerden devlet kurumlarına geniş bir yelpazede hizmet sunmaktayız. Bu da bir mekana gittiğinizde etrafınızda gördüğünüz mobilyaların bizim tarafımızdan temin edilmiş olabileceği anlamına gelmekte.

Eğer siz de işletmenizin dekorasyonunu sektörün en iyilerine yaptırmak istiyorsanız ya da satın alacağınız mobilyaların en iyi kalitede olmasına özen gösteriyorsanız, Palmiye Koçak olarak hizmetinizdeyiz.

Yılların bizde kazandırdığı tecrübe ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile tüm değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyoruz. Önceden çalıştığımız projeleri görmek istiyorsanız internet sitemizdeki “Referanslar” sayfasına göz atmak isteyebilirsiniz. Bunun dışında, imalatını ve satışını yaptığımız ürünlere de yine internet sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak ya da bizimle çalışmak için aşağıda vereceğimiz iletişim kanallarını kullanabilirsiniz. Yurtiçi ve Yurtdışı Devlet Kurumları ile özenle çalışmaya devam ediyoruz. Bizi seçtiğiniz için teşekkürler.

 

İletişim adreslerimiz:

 satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)

 palmiyekocak.com

Almanya Büyükelçiliği Ankara Almanya Büyükelçiliği Ankara mobilya