Palmiye Koçak

olarak dizi ve film dekorasyonlarından otellere dünyanın dört bir köşesindeki pek çok işletmeye mobilya imal etmekteyiz. Yılların bize verdiği tecrübe ve müşterilerimizin taleplerine yaklaşımımız ile çok farklı alanlardan işletmelere hitap edecek tasarımlar üretebilmekteyiz. Elbette, imal ettiğimiz ürünler sadece kafeler ya da restoranlar gibi işletmelerde değil, 2. Zırhlı Tugay Komutanlığı General Nurettin Baransel Kışlası gibi askeri yapılarda da karşınıza çıkmakta.

2. Zırhlı Tugay Komutanlığı

General Nurettin Baransel Kışlası’nın personel misafirhanesi tarafımızca dekore edilmiştir. Palmiye Koçak olarak birliğe yaptığımız işler; yatak, baza, komodin, dolap, sandalye, masa, bistro masa ve masa örtüsü imal edilmesiydi. Bütün ürünler kışlanın ihtiyaçları doğrultusunda bize gelen taleplere bağlı kalınarak imal edildi ve misafirhanede kullanılmak için en işlevli mobilyalar seçildi. Palmiye Koçak olarak imal ettiğimiz ürünlerde en çok dikkat ettiğimiz noktalardan birisi de zaten işlevselliktir. Bir mobilya ne kadar estetik ya da şık olursa olsun o mobilyanın değerini belirleyen şey işlevselliktir. İşte bu sebeple sektörde yıllardır çalışmakta olmanın bize kazandırdığı tecrübeye güveniyoruz. Sunduğumuz ürünlerin hem şık olmasına hem de rahat ve kullanılabilir olmasına her zaman özen gösteriyoruz. Özellikle söz konusu ürünler bu yazımızda yer alan 2. Zırhlı Tugay Komutanlığı General Nurettin Baransel Kışlası gibi bir yerse ürünlerin rahatlığı ve konfor her şeyden önce geliyor.

Eğer diğer işletmelere yaptığımız işler ve projeler hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız, internet sitemizde yer alan diğer referanslarımıza göz atmak isteyebilirsiniz. Palmiye Koçak olarak yaptığımız işleri her zaman sergilemekteyiz. Bu sayede müşterilerimize kendilerine en iyi şekilde hizmet sunacağımızı da garantilemiş oluyoruz.

Eğer siz de işletmeniz için mobilya ve benzeri dekorasyon ürünleri imal etmek istiyorsanız doğru adrestesiniz, zira Palmiye Koçak olarak yılların tecrübesi ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile size en iyi şekilde hizmet sunacağımızdan eminiz. Eğer siz de hizmetlerimizden faydalanmak istiyorsanız bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz. Bunun yanında, satışını ve imalatını yaptığımız ürünlere yine internet sitemiz üzerinden göz atabilirsiniz. Palmiye Koçak ile çalıştığınız için teşekkür ederiz.

2. Zırhlı Tugay Komutanlığı General Nurettin Baransel Kışlası