Palmiye Koçak Furniture har produceret stole, borde, sæder, berjere og ceder siden 2001 og har til formål at tilbyde kvalitets og overkommelige produkter til dig. Vores firma opererer 7000 kvm lukket og 3000 kvm åbent område med professionelt personale og højteknologiske maskinparker.

Vores virksomhed, der hovedsagelig beskæftiger sig med hotel møbler dekoration, restaurant møbler dekoration, cafe møbler dekoration, kontormøbler dekoration, hospital møbler dekoration og skole møbler dekoration værker, eksportere sine produkter til mere end 50 lande i Mellemøsten, Europa, Afrika, Asien regioner.

Vores firma, der betjener kunder med mere end 5000 slags produkter, fremstiller også møblerne i dine projekter, som du selv har designet. Vores firma, der løbende har øget salget både på udenlandske og indenlandske markeder med princippet om gensidig tillid og ubetinget kundetilfredshed, har besluttet at tilbyde dig de bedste priser som det primære mål. Vælg os for at få et robust og æstetisk møbel.

Vores mærke er din tilfredshed.