Cafe Sandalyeleri ve Masaları

Kahve, espresso, latte macchiato sunma olanaklarının farklı olduğu kadar çeşitli cafe mobilyalarınız için de farklı seçenekler mevcuttur. Palmiye Koçak her tasarım talebi için doğru mobilyayı sunar. İşlevsellik her şey değildir ve cafe mobilyalarınızın görünümü de restoranınızın çekiciliği için çok önemlidir. Müşterileriniz kalmak istedikleri misafirperver bir ortamın tadını çıkarır. Rahat bir cafe deneyimiz için mobilyalarımızla farklı bir atmosfer oluşturun.

Detaylara dikkat ederek mobilyanızı seçin.

Cafenizi göz alıcı yapın. Beğendiğiniz masa ve sandalye kombinasyonlarınızı bize gönderin. Size fiyat dönüşünü gerçekleştirelim. Sitemizde 5000´den fazla ürün size bekliyor. En sevdiğiniz masayı seçin ve bağımsız olarak masa taburesi, masa tabanı ve masa tablasının nasıl görüneceğine karar verin.

Açık havada bir kahve için dış mekan mobilyaları

Yılın sıcak günlerine hazırlanın ve ilk güneş ışınlarını bile çekecek davetkar bir dış mekan alanı oluşturun. Tercihlerinizde sınır yok. Mobilyalarımız bireysel olarak uyarlanabilir ve genel cafe konseptinize uyumlu olarak yerleştirilebilir.

Palmiye Koçak mobilyalarının harika tasarımı olan seçeneklerini beğenebilirsiniz . Abartılı çizgilerden uzak durun. Basit ve şık düz çizgili şekillerin tadını çıkarın. Açık alan biraz daha rahat tasarlanacaksa, dış mekan için salon mobilyaları sadece bir seçenektir. Ahşap bir sandalye veya asil bir karanlık rattan sandalyede kullanılmış bir görünümde olsun, firmamız size tüm olasılıkları size açık tutar. Basit bir masa tablası bile çoğunlukla eğlenceli bir buluşma sağlayan başka bir değişkendir.