Birçok kişi dış mekanlarda yemeyi ve içmeyi sever. Bu alanlarda, yani kafe ve herkese açık olan mekanlarda, sandalye ve masalar müşterilerin dikkatini çeker. Cafe sandalyeleri günümüzde her renkten olabildiği gibi, bazı kafe sahipleri tarafından dekorasyona uydurularak da kullanılır. Yani mekanın döşeme rengi, masa renkleri veya dekorasyonda kullanılmış olan renkler hangi renklerse, ya zıt renklerden sandalyeler kullanılır veya tam olarak mekanın renklerinde sandalyeler kullanılır. Cafe dekorasyonu müşterilerinizin sayısını pozitif etkiler.

Cafe Dekorasyon

Cafe Dekorasyon Sandalye

Sandalye deyip geçmeyin. Sandalye seçimi, her zaman küçük dokunuşlarla dekorasyoncular tarafından tamamlayıcı olarak kullanılır ve son olarak tüm eşyalar yerleştirildikten sonra tüm mekanlarda, oteller de dahil olmak üzere otel sandalyeleri yerleştirilir.

Renkli Cafe Sandalyeleri

Renkli Cafe Tasarımları

Sandalyelerin önemli olduğu mekanlardan kafeler, lokantalar, dondurmacılar vs. ne kadar ünlü ise hastaneler için de hastane sandalyeleri seçimi doğru ve uygun bir şekilde yapılmalıdır. Bu sandalyeler genellikle hastane kullanımı için uygun bir biçimde seçilmeli, doktorlar, hemşireler, laboratuvar çalışanları ve hasta yakınları olan refakatçiler için ayrı ve farklı yapıda seçilmelidir.

Yeni Cafe Tasarımları

Seçim yapılırken en fazla bu sandalyelerin rahat olup olmadığı dikkate alınmalı ve gün boyu veya gece boyu oturacak olan hastane personelinin veya hasta bakan refakatçinin rahatı düşünülmelidir. Her ne alanda olursa olsun, kesinlikle dekorasyona uymayacak olan sandalye tipleri mekanlara konulmamalı, her mekan için en uygun sandalye modeli seçilmelidir.