Büyükçekmece sandalyeci Palmiye Koçak Mobilya, `´mobilya sanatı aşkına´´ sloganıyla 17 yıldır, ilk günkü heyecanı ve azmiyle, özellikle horeca sektöründe faaliyet gösteren ticari işletmelerin(otel, restoran, kafe vb), okul, hastane ve ofislerin ihtiyacı olan sandalye, masa ve her türlü mobilya aksesuar ürünlerinin imalatını yapan bir aile firmasıdır.

Büyükçekmece Sandalye İmalatı Büyükçekmece Rattan Sandalye

5.000´i aşan ürün gamı, Ankara/Akyurt´taki dev tesisi, Arge´ye ayırdığı büyük bütçeleri ve 50 ülkeye yaptığı ihracatları ile Türk mobilya sektöründe marka değeri yüksek bir firmadır.

Özellikle kafe, restoran grubuna hitap eden toptan satışları ve ihracat faaliyetlerinin yanı sıra, Büyükçekmece sandalye imalatı Palmiye Koçak, perakende(ev) müşterilerine de ürünlerin(sandalye, masa, sedir başta olmak üzere) ölçü, döşeme(kumaş, suni deri, hakiki deri) ve ahşap rengi gibi karakteristik özelliklerini belirleme imkânı tanır.

Büyükçükmece sandalyeci Büyükçekmece sandalyeciler

Ürününe göre 2 ila 3 haftalık sabır gerektiren bu süreç, sonuç olarak müşteriye tamamen `´exclusive´´ yani `´ona özel´´ ürünler sunar.Siz de bu ayrıcalıklardan yararlanmak istiyorsanız, bize ulaşınız:www.palmiyekocak.com`´Mobilya sanatı aşkına...´´